13 i pół godziny w pracy... ufff... bo mogło się skończyć nawet na 24
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Ten temat powienien zmienić nazwę na "forum biadoleń i użalań się na sobą".
A ja jestem zadowolony. Nic się nie zepsuło, nikt mnie nie opierniczył, wysłałem skutecznie trzy listy, odebrałem przesyłkę, która miała przyjść w następny poniedziałek, dowiedziałem się, że pozew przeciwko mojej firmie został odwalony do innego sądu, w hokeja zagraliśmy tak dobrze, jak jeszcze nigdy w tym sezonie, a Piast w Bunkrze był naprawdę dobry.
W sumie - udany dzień.
Comment
-
-
Krzysiu, nieźle, to wszystko udalo Ci się w 57 minut? Gratulacje
A z tym biadoleniem, to chyba czytasz tylko niektóre posty, nie liczyłam, ale pozytywnych jest chyba pół na pół z negatywnymi. Mój piątek 13-go był baedzo pozytywny, zakończony przyjazdem Slavoya. Za to dziś mam lekkiego kaca, chyba się jednak starzeję, po 3 litrowych Bartkachi po 0,5 l Pilsnera
Comment
-
-
Dzień trochę męczący po nocnej zmianie, za to wieczór bardzo przyjemny przy kilku porterachBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJa zrobiłem w firmie poważne oszczędności finansowe, więc w "nagrodę" radni chcą mi zabrać 200 tys. z przyszłorocznego budżetu.
Skoro Urząd Miasta nie potrafi wytłumaczyć radnym sensu "właściwej kwoty dotacji" dla MOSiR-u, to zapytaj raczej prezydenta miasta, dlaczego nie wyznaczył Cię do obrony projektu budżetu w zakresie, który dotyczy Twojej działki.
Z drugiej strony, "oszczędności" rzędu 200 tys. zł z pewnością nie oznaczały mniej papieru do drukarek, a pewniej mniejsze zużycie energii cieplnej etc.
Comment
-
-
Wczoraj odbyłam 1,5-minutową rozmowę przez telefon komórkowy i zapłaciłam tylko 0,84 zł! Po tym jak ostatnimi czasy płaciłam 1,65 zł za każdą rozpoczętą minutę, to baaardzo miła odmiana
Do tego dowiedziałam się, że jeśli wyśle się wystarczająco srogo brzmiącą reklamację, to jest się potem podejmowanym kawką na skórzanej kanapie w gabinecie dyrektora (Chyba zajmę się zawodowo pisaniem skarg! )Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marceljest się potem podejmowanym kawką na skórzanej kanapie w gabinecie dyrektora
Z pewnością i lampka szampana by się znalazła i jakieś świece...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BPewnie dyrektor z wielką ochotą rozwiązuje problemy na tej skórzanej kanapie...
Z pewnością i lampka szampana by się znalazła i jakieś świece...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
coś mi tu nie wyszło ale od czego próba nr 2?Last edited by adam16; 2006-01-19, 11:10.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Ja tak trochę nie na temat bo nie o tym jak minął dzień (w końcu to dopiero jego początek), ale o tym że mam nadzieję że minie pozytywnie.
Może dziś obejdzie się bez nerwów z kompem? Otóż uruchomił się prawie bez problemów - i to już jest sukcesBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Weekend minął w sumie dziwnie i raczej negatywnie, ale były dwie pozytywno zabawne sytuacje: 1. dowiedziałam się, że znajomi chcą nadać swojej córeczce moje imię , 2. miałam w domu 2 kominiarzy, stałam zaspana w piżamie i przeklinałam, że nie mam jakiegoś wymyślnego dessous z guzikami, po czym rzuciłam się do szyi mojej Mamie, która zapinany sweter miała
Czy to oznacza, że będzie lepiej? Zobaczymy...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Mróz, mróz, mróz.... no i zachciało mi się być dobrym dla mojego autka. Żal mi się go zrobiło i dałem mu w wczoraj postać cały dzień bez ruchu... A potem dowiedziałem się, że to największa głupota. Przy takich mrozach, nawet jak akumulator wytrzyma, to paliwo gęstnieje, rozwarstwia się czy coś takiego (ktoś powiedział, że przy takich mrozach dobrze jest co 5 godzin autko odpalić i dać mu trochę popracować).
W efekcie jestem bez autka. Co ma też swoje dobre strony: piwko można pić bez ograniczeń.
Tylko chodzi o to, żeby te plusy nie przysłoniły minusów
Czekam na wiosnę
Comment
-
-
Dzień minął na niespodziewanym dyżurze, i bez nerwów spowodowanych złym działaniem komputera, co ostatnimi czasy było nagminne. Wczoraj w pracy dogadałem się z kolegą, że weźmie komputer do siebie i zobaczy co z nim. No i chyba się komp przestraszył przenosin bo działa od wczoraj bez zarzutu.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment