A dziś zaczyna mijać pięknie. Otóż udało mi się wygrać konkurs w "Wiedzy i Życiu" i dostałem dzięki temu, przed chwilą w moje łapki, piękny Wielki Satelitarny Atlas Świata PWN + kalendarz do kompletu . Teraz tylko powstał problem, bo brak miejsca na półkach, a to diabelstwo trochę waży
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Last edited by adam16; 2006-02-09, 11:54.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A dziś zaczyna mijać pięknie. Otóż udało mi się wygrać konkurs w "Wiedzy i Życiu" i dostałem dzięki temu, przed chwilą w moje łapki, piękny Wielki Satelitarny Atlas Świata PWN + kalendarz do kompletu . Teraz tylko powstał problem, bo brak miejsca na półkach, a to diabelstwo trochę ważyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Dzionek zaczął się cudnie: nie zaspałam, zdążyłam strzelić sobie z rana kawę...I właśnie wtedy się zaczęło: tramwaj miał opóźnienie...zmokłam na przystanku. Nie zdążyłam się jeszcze dobudzić, kiedy radośnie zakomunikowano mi w pracy (godz. 9.15), że mam przygotować prezentację o zasilaczach. Boże! żegnaj "łikendzie"...żegnaj życie.....
Ech!Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Taki był kur.. dzień, że w domu do psa gadam.
Klient zrezygnował z ważnej transakcji,
nieruchomości znów droższe,
do domu zamiast 15 minut wracałem 52, bo śnieży jak cholera (fajnie wygląda ale bardzo uciążliwe)
żonę oczywiście zdenerwowałem swoim głupim pieprzeniem,
synek gorączkuje po szczepieniach,
Nie pojedziemy z kolegą do czechowni po piwo-bo kolega okazał się świnią.
I przełęcz zaśnieżona.
a zaraz jeszcze piwo się skończy.
taki kurde dzień --- bywa
Comment
-
-
Super dzionek Skoczyliśmy na Targi Medycyny Naturalnej,gdzie spotkaliśmy Grażynę i Kangurka.Dowiedziałem się,że mój stan zdrowia nie jest zły,ale wyczuli ,że piję za dużo piwo i mam zmniejszyć spożycie Potem zrobiliśmy wypad na Lagunę do Gryfina(takie centrum wodno-rekreacyjne),gdzie się zrelaksowaliśmy,teraz oglądamy skoki i pijemy piwko/winko.
Milusia niedziela
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Dni mijają awariami, jak nie kompa w domu, to komórki - jak nie komórki to urządeń w pracy. Ale chyba idzie ku dobremuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A mnie dni mijają tak samo - rano, jak uda mi się zwlec z łóżka po średnio przespanej (o ile w ogóle) nocy, to idę standardowo porozmawiać z muszlą, potem usiłuję się ogarnąć i przez 0,01 - 2 godziny staram się zarobić na życie, bądź chociaż jakieś czynności w kierunku znalezienia pracy wykonać. Ogólnie od iluś tam dni żyję na kilku herbatach i pół paczki sucharów dziennie, czytam jak 5-letnie dziecko z dysleksją i nic ciekawego. Dzisiaj udało mi się powstrzymać poranne nudności, odśnieżyć 2 chodniki i dowlec na internet - chyba to można nazwać sukcesem i świętem lasu.
Do przeczytania za kolejnych kilka tygodni, chyba.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelA dzień to minął mi tak: dowiedziałam się, że potomkiem moim, całkiem już niedługo zresztą, będzie mężczyzna .
A u mnie w pracy kolejne restrukturyzacje, zmiany, przemiany i inne czary maryBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Dzień minął w pracy w miare spokojnie. Za to w domu teraz śmierdzi spalenizną, bo jestem zdolny i udało mi się spalic w mikrofalówce popcorn I jeszcze to nagrodzone Oscarami "Chicago"... brrrr... ja się pytam za co. Toż to beznadzieja.Last edited by adam16; 2006-03-04, 21:14.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Dzis w samochod, ktorym jechala moja zona z corka uderzyl rozpedzony Jeep!
Dziewczyny sa cale, ale pol samochodu ( prawy bok ) trzeba bedzie dokleic.
Nie wiem co jeszcze mozna dodac do takiego dnia, chyba tylko podziekowac losowi, ze to jeszcze nie teraz.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
...Dziewczyny sa cale, ale pol samochodu ( prawy bok ) trzeba bedzie dokleic.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
U mnie dzień minie na kuracji - znów gardło wysiadaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Jak minął dzien to napisze dopiero ewentualnie w niedzielę wieczorem, bo dla mnie i Slavoya dziś zaczyna się maraton świdnicki pod standardowym tytułem "Noc z piątku na niedzielę"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LatarnikDzis w samochod, ktorym jechala moja zona z corka uderzyl rozpedzony Jeep!
Dziewczyny sa cale, ale pol samochodu ( prawy bok ) trzeba bedzie dokleic.
Nie wiem co jeszcze mozna dodac do takiego dnia, chyba tylko podziekowac losowi, ze to jeszcze nie teraz.
Ja mojego skasowałem we wtorek.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment