Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Pół dnia syzyfowe prace, a potem znienacka atak kolarski na Przełęcz Walimską. Wjechałem, ale 11 km podjazdu od Pieszyc daje w kość. Jutro chyba głównie leżeniem będę się zajmował, bo coś słaby się czuję.

Zdjęć z Nysy przywiozłem około 350 sztuk, samo rozparcelowanie ich po odpowiednich podkatalogach zajęło mi dwie godziny.

Comment

• adam16
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.02
      • 9865

Dzień ogólnie do ...
      Ale jest pozytyw - dziś przypadkiem, udało mi się w Katowicach kupić KMIN RZYMSKI, którego szukałem - BAGATELA - ze 3 lata.
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• cyborg_marcel
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.03
        • 3467

Jadąc środkiem komunikacji miejskiej dowiedziałam się od pijanego dziadka, że jestem stara i że czytanie szkodzi rozumowi... Do tego chciałam umówić się na piwo z osobą, która kiedyś powiedziała, że zawsze mogę na nią liczyć i usłyszałam "wypier..." bez żadnych wyjaśnień - nie ma to jak miły dzień... Dzisiaj biorę pół dnia wolnego, załatwię co trzeba i idę na romantyczny spacer z losowo wybranym piwem z mojej spiżarki
        Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• kot_z_cheshire
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.11
          • 2201

Milusio mi mija ten dzionek W końcu nie mam migreny i wreszcie taka miła niespodzianka: po 3 poniedziałkach w tym tygodniu nadszedł wtorek (....to czysta metafora, oczywiscie)
          Młode koty mają adhd, niestety.
          Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
          Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
          Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• Chris
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2004.05
            • 812

Już niedługo matura...nerwy i problemy coraz częściej dopadają.A niektórzy ludzie myślą,że stare rany sie łatwo i szybko bliźnią.Na szczęście mam miejsce gdzie moge siąść na tyłku,otworzyć piwo i nie myśleć o tym co złe.
            chickkiller :)

Comment

• Maggyk
              Szara Adminiscjencja
              🍼
              • 2004.05
              • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris
              Już niedługo matura...nerwy i problemy coraz częściej dopadają.A niektórzy ludzie myślą,że stare rany sie łatwo i szybko bliźnią.Na szczęście mam miejsce gdzie moge siąść na tyłku,otworzyć piwo i nie myśleć o tym co złe.
              Spoko Chris nie łam się i pamiętaj, nie matura, a chęć szczera zrobi z ciebie oficera. Poza tym musi się udać, sama będę trzymać kciuki.
              Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
              Piwo domowe -
              Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
              PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Chris
                • 2004.05
                • 812

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
                Spoko Chris nie łam się i pamiętaj, nie matura, a chęć szczera zrobi z ciebie oficera. Poza tym musi się udać, sama będę trzymać kciuki.
                i dla takich ludzi warto żyć

Comment

• fteo
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.05
                  • 1139

Jak minął dzień? Parszywie
                  Chyba muszę wyjechać gdzieś.. może na Alaskę?
                  http://lotnictwo.net.pl/
                  http://www.flightradar24.com/
                  http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• Pogoniarz
                    † 1971-2015 Piwosz w Raju
                    • 2003.02
                    • 7971

Pomyśl sobie tak:
                    Jeśli taki Pogoniarz ma maturę,to ja nie dam rady ?
                    Spoko,spoko,będzie gucio
                    Last edited by Pogoniarz; 2006-04-27, 16:39.

Prawie jak Piwo
                    SZCZECIN

Comment

• monne
                      • 2006.02
                      • 914

No właśnie: straszą tak tą maturą, a to całkiem niepotrzebne, zamiast pomagać-szkodzi ... tak więc nie dawaj się emocjom, ale rób swoje. Nie polecam zaczynać nauki w dniu poprzedzającym exam, jak tak zrobiłam na maturze z polskiego i dosłownie cudem zdałam
                      ...co do ludzi ...ehhh jesteśmy tylko ludźmi...nie ma co komentować...

co do mojego dnia to był WYKAńCZAJąCY dla mnie pobudka o 6tej, 1,5 h basenu od 7.30-9.00, godzina drałowania do Polmosu, 2 godz. chodzenia po Polmosie (było bardzo ciekawie) znowu godzina drałowania do domu. No i PADłAM. Czytałam książkę na jutrzejsze koło, ale wiele nie przeczytałam, bo zasnęłam ... ale spało mi się genialnie przynajmniej
                      tak w ogóle to ja uwieeelbiam spać, a łóżko to mój ulubiony mebel ... chyba musze edytować profil
                      .

Comment

• adam16
                        • 2001.02
                        • 9865

Już niedługo matura...nerwy i problemy coraz częściej dopadają.
                        Chris - nie taki diabeł straszny. Chwytaj go za rogi. Wierzaj mi - prawdziwe problemy przyjdą długo po maturze i nie będą miały z nią nic wspólnego.
                        Browar Hajduki.
                        adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Chris
                          • 2004.05
                          • 812

Matura swoją drogą ,a życie swoją... jestem pozytywnie nastawiony

Comment

• Krzysiu
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2001.02
                            • 14936

Dzień minął nienadzwyczajnie. Rano zatarłem piwo, potem pojechałem na start wyścigu kolarskiego Szlakiem Grodów Piastowskich. Potem dokończyłem piwo. a wieczór przesiedziałem bez sensu trochę w sieci, trochę nad służbowymi papierami. Pogoda zepsuła wszystkie plany.

Comment

• monne
                              • 2006.02
                              • 914

Sekcja wrocławska biega gdzieś w rynku a ja cały dzień siedzę nad projektem w dodatku utknęłam na wartości zdrowotnej portera i zoorientowałam się, że brakuje mi norm F..K ... chyba dam sobie spokój i do nich dołączę...
                              .

Comment

• adam16
                                • 2001.02
                                • 9865

Ostatnie dni mijają na goszczeniu kolejnych forumowiczów - dziś to aż mi smutno, że już nikogo u mnie nie ma
                                Browar Hajduki.
                                adam16@browar.biz

Comment

Przetwarzanie...
                                X