Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
chickkiller :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chrisnie interesi mnie lotnictwo.Juz wymózgowałem co zrobie.Bylem w wojskowej komendzie uzupełnień i pójde do zasadniczej na 9 miesięcy,a później złoże wniosek o dalsze kształcenie itd. i bede się starał o wakat.Minimum formalności...a w sierpniu zaczynam służbe
Zaprosisz brać forumową na przysięgę?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris...a w sierpniu zaczynam służbe
A mi dzień dziś minał ślicznie.
Pracodawca docenił mnie w sposób najbardziej cudny
Niech żyją podwyżki!!!W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chrisnie interesi mnie lotnictwo.Juz wymózgowałem co zrobie.Bylem w wojskowej komendzie uzupełnień i pójde do zasadniczej na 9 miesięcy,a później złoże wniosek o dalsze kształcenie itd. i bede się starał o wakat.Minimum formalności...a w sierpniu zaczynam służbe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monnedzień pt. OLBRZYMI BóL GłOWY
niewyspanie, zmiana pogody i chodzenie po śmierdzącej, dusznej hali Cargil-u zrobiło swoje... jednym słowem UMIERAM dziś
Comment
-
-
„Cudowny” dzień po prostu. Dowiedziałem się, że wtorek to już koniec tygodnia? Śmieszne? Nie koniecznie w mojej firmie. Cały czas byłem przygotowywany że rozmowa kwalifikacyjna na ewentualne nowe stanowisko odbędzie w się „w końcu tygodnia” jednak dziś rano okazało się, że to już. Do tego dyrektor z którym rozmawiałem wykazał jakim jestem dupkiem, bo jesteśmy w rówieśnikami a gdzie on zaszedł, a gdzie ja jestem... A do tego jak można przepracować 12 lat w jednym dziale zajmując się niby ciągle tym samym – on już tyle miejsc pracy i stanowisk przeszedł. Widać fachowość nie jest w cenie???
Aha – pamiętajcie – pracuje się nie dla pieniędzy, a dla idei (nie mylić z Orange )
A jakby tego było mało mój komp potrzebował prawdziwego kopa do zadziałania.
Nawet na piwo jakoś nie mam ochoty – próbuję jedno sączyć ale jakoś nie podchodzi.
Z tego wszystkiego złożyłem papiery w KP ( za co chętnie poddam się linczowi :P)Last edited by adam16; 2006-05-09, 19:16.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16„Cudowny” dzień po prostu. Dowiedziałem się, że wtorek to już koniec tygodnia? Śmieszne? Nie koniecznie w mojej firmie.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireZazdroszczę. ..
Coś to dla mnie zaczyna być zbyt skomplikowane. Ale dlaczego tak jest to już wykazał jeden dyrektorzyna...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16...Ale dlaczego tak jest to już wykazał jeden dyrektorzyna...
Na całe szczęście MY śpimy spokojniej, bo spokojnie możemy rano spojrzeć w twarz naszym współpracownikom.
Ale czy to wystarczy? Samą satysfakcją człowiek rodziny nie nakarmi
3maj się adamXVIW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Autko zrobione.Niestety pech mnie prześladuje dalej...najpierw szkoła,później auto,a teraz dowiedziałem sie że zawody do których sie przygotowuje 6 miesięcy są jutro (o 11 ważenie,o 12 start) ,a ja od 10 do 15 pisze mature! i po cholere ja tyle tej coca coli wypijałem na spotkaniachchickkiller :)
Comment
-
Comment