Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

Mi się piątek zaczął ochotą pomordowania części ludzkości, a potem było jeszcze lepiej - upewniona zostałam, że mój weekend zacznie się... 27 maja Marzę o wolnym dniu bez wysiłku intelektualnego, bo mi się diody powoli przepalają...
    Ale i tak mam fajną pracę i kilka rewolucyjnych pomysłów na dzień
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• kot_z_cheshire
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.11
      • 2201

Ja to mam same rewolucje. Albo tzw: AKCJE. (AKCJA-sytuacja, ktorej nadejście jest totalna niepodzianką i w dodatku niezbyt przyjemną. Nadejście A. da się przewidzieć przez stany lękowe rano i głębokie myśli typu: "Ocho! Coś nade mną wisi!".
      Młode koty mają adhd, niestety.
      Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
      Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
      Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Ja niestety wczoraj dostałam informację z banku, że do kredytu inwestycyjnego klient ma jeszcze dostarczyć 100 tys. dokumentów, spowiedź i remanent gaci w szafie, co mnie (nie mówiąc o kliencie) niemożebnie wkurzyło, bo wniosek składalismy miesiąc temu Dzis jest kontynuacja, na weekendową popijawę zatem zabieram laptopa
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Pogoniarz
          † 1971-2015 Piwosz w Raju
          • 2003.02
          • 7971

Dzień zaczął się w nocy gdyż kotki urządziły sobie galopiadę po schodach.Potem wyprowadzenie pieska z samego rańca,zrobienie piwnego patrolu po nowej okolicy,poznawanie sekretów domku i przyjazd Westy,która to zrobiła mi ogromną przyjemność zabierając mnie do Niemiec .Tam oczywiście zakup skrzyneczki piwka i nie tylko piwka Teraz można pójść na zewnątrz i strzelić sobie jakieś piwko
          Jestem załamany jutro idę do roboty jak zwykle na dobę,a tu zaraz za rogiem w teatrze letnim występ DODY

Prawie jak Piwo
          SZCZECIN

Comment

• Chris
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2004.05
            • 812

Chris w końcu znalazł kierowniczą robote Zadzwonili do mnie wczoraj wieczorem i prosili abym nie przyjeżdżał w poniedziałek (tak jak sie umawiałem) tylko dzisiaj rano.Za 2h musze być na miejscu...
            chickkiller :)

Comment

• Ahumba
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🥛🥛🥛🥛
              • 2001.05
              • 9056

Ja się wczoraj dowiedziałem, że mam robić dzisiaj za sędziego na regatach kajakowych.
              Fajnie, tylko teraz wstałem a łóżko ciągnie mnie z powrotem do siebie.
              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• cyborg_marcel
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 3467

A Cyborg dowiedział się, że za sprawą temperatury ciała stanowi obietnicę robalowej wyżerki dla nietoperzy, że wystarczy dobrze grać w karty, żeby być zwolnionym z części egzaminów końcowych, że teleskop w Muzeum Poczty i Telekomunikacji średnio działa, że Beksiński w latach 50. robił niesamowite zdjęcia i że ochroniarze z Muzeum Miejskiego w Ratuszu we Wro są chamscy i bezlitośni nawet dla staruszek - to była bardzo płodna w informacje sobota. Jakoś reszta łykendu na pracy i nauce bez rewelacji upłynęła...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• adam16
                  • 2001.02
                  • 9865

A adam16 dowiedział się, że nie dostanie pracy w miejscach na których mu zależało .
                  Czuję się upupiony...
                  Browar Hajduki.
                  adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• cyborg_marcel
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.03
                    • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                    A adam16 dowiedział się, że nie dostanie pracy w miejscach na których mu zależało .
                    Czuję się upupiony...
                    Adam> a może czas się przebranżowić i w jakimś browarze zacząć pracować? Podstawy już chyba znasz

Wczoraj w biurze, zerkam na zegar z przekonaniem, że jest ok. 10:00, a tu 15:14 Za to dzisiaj u o 9:00 zaczęło mi się nużyć - chyba jakieś zawirowania czasowo-przestrzenne...

Comment

• kot_z_cheshire
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2005.11
                      • 2201

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
                      Za to dzisiaj u o 9:00 zaczęło mi się nużyć - chyba jakieś zawirowania czasowo-przestrzenne...
                      Czyli tak zwane "gorące laczaki:...już już się szura nóżkami by do domu pójść....Też tak czasem mam....

A ze swej strony mogę dodać: przed poniedziałkiem nie uciekniesz. Dopadnie nawet we wtorek.
                      Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.

Comment

• adam16
                        • 2001.02
                        • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
                        Adam> a może czas się przebranżowić i w jakimś browarze zacząć pracować? Podstawy już chyba znasz
                        A gdzie ja w okolicy mam browar? Tychy mi zaoferowały rolę przedstawiciela handlowego. Ja bym nawet na to poszedł, ale z czystym sumieniem mógłbym handlować tylko Książecym.
                        Browar Hajduki.
                        adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• kot_z_cheshire
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2005.11
                          • 2201

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                          A gdzie ja w okolicy mam browar? Tychy mi zaoferowały rolę przedstawiciela handlowego. Ja bym nawet na to poszedł, ale z czystym sumieniem mógłbym handlować tylko Książecym.
                          Adam...bo PH nie ma sumienia. Ma targety. Nie nadajesz sie w mojej opisni skromnej

Comment

• kot_z_cheshire
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2005.11
                            • 2201

Właśnie zaliczyłam potop w mieszkaniu. Pralka wylała...i jak zwykle wszytsko spłynęło do mojego pokoju.
                            Idę po piwo.

Comment

• Ahumba
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.05
                              • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
                              Właśnie zaliczyłam potop w mieszkaniu. Pralka wylała...i jak zwykle wszytsko spłynęło do mojego pokoju.
                              Idę po piwo.
                              Lepiej wpierw wodę zbierz (Calgonu się nie używało i kamień się odezwał )
                              znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• kot_z_cheshire
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.11
                                • 2201

Pralka niestety taka, że się "wąża" do zlewu czy wanny wkłada przy praniu. Koledzy zapomnieli. Ja tam wody nie zbierałam. Mam tylko nadzieję, że do sąsiadki pięterko niżej nic nie wleciało...

Comment

Przetwarzanie...
                                X