Nie dając za wygraną siedziałem sporą częśc dnia pod autem próbując sciągnąć bak...udało się...jak wygiełem kombinerkami próg.... 100zł w kieszeni.Umyty zbiornik suszy się w pokoju,a ja jade do pracy.Niestety naknociłem w planach Jerzemu i nie stawiłem się na spotkanie
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Kobiety są dziwne...
Wczoraj wychodząc z pracy niecałe 10 metrów od Empiku natknęłam się na pewną panią, która podała swoją reklamówkę partnerowi, zdjęła spodnie i zaczęła oddawać mocz na środku ulicy (była godz. 18:00).
Wczoraj wychodząc z biblioteki na przystanku natknęłam się na dwie panie, które dobierały się do siebie nie zważając na otoczenie (była godz. 20:00).
Dziś jadąc do pracy natknęłam się na panią, która nie chciała darmowej gazety, zaczęła przywracać kształt barierce przystankowej i sprzątać śmieci z chodnika, wrzucając je do kosza.
3 różne fenomeny kobiece w 3 różnych przedziałach wiekowych. Kobiety są dziwne...
(O mężczyznach kiedy indziej )Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Ech okuliści... Dziś znów wykryto u mnie jaskrę i z tego powodu po raz któryś już wysylają mnie do kliniki okulistycznej. Tak jest za każdym razem jak przechodzę badania w pracy, a potem w klinice okazuje się, że taką urodę po prostu mają moje oczęta i o jaskrze nie ma mowy.Last edited by adam16; 2006-05-29, 12:24.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelWczoraj wychodząc z pracy niecałe 10 metrów od Empiku natknęłam się na pewną panią, która podała swoją reklamówkę partnerowi, zdjęła spodnie i zaczęła oddawać mocz na środku ulicy (była godz. 18:00).
Wczoraj wychodząc z biblioteki na przystanku natknęłam się na dwie panie, które dobierały się do siebie nie zważając na otoczenie (była godz. 20:00).
Dziś jadąc do pracy natknęłam się na panią, która nie chciała darmowej gazety, zaczęła przywracać kształt barierce przystankowej i sprzątać śmieci z chodnika, wrzucając je do kosza.
3 różne fenomeny kobiece w 3 różnych przedziałach wiekowych. Kobiety są dziwne...
(O mężczyznach kiedy indziej )2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Ech okuliści... Dziś znów wykryto u mnie jaskrę i z tego powodu po raz któryś już wysylają mnie do kliniki okulistycznej. Tak jest za każdym razem jak przechodzę badania w pracy, a potem w klinice okazuje się, że taką urodę po prostu mają moje oczęta i o jaskrze nie ma mowy.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireZauważyłam, że ogólnie okuliści mają lekkie bziki...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelWczoraj wychodząc z pracy niecałe 10 metrów od Empiku natknęłam się na pewną panią, która podała swoją reklamówkę partnerowi, zdjęła spodnie i zaczęła oddawać mocz na środku ulicy (była godz. 18:00).
(O mężczyznach kiedy indziej )
hehe dobre, to zaskakujący dzień miałaś Droga Koleżanko.
Comment
-
-
Dzisiaj rano byłem na badaniach okresowych.Zamiast godzinki to siedziałem 3.Potem naprawiałem rowerek i mam zamiar zaraz wyjść z córa na przejażdżkę.Czyli generalnie dzień całkiem całkiem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Kobiety są dziwne... i faceci też!
Chyba żyję w jakiejś strefie mroku, bo weekend też był ciekawy... Poza tym, że w piątek Forumowicze po godzinach, w sobotę wychyliłam pół butelki Pineau des Charentes (przepyszna ratafia) w ramach uczczenia mojego tłumaczenia, a dzisiaj stwierdzam, że nawet fajnie pracować po godzinach (święty spokój i delikatne przerwy) , to:
1. Kobiety są dziwne c.d.:
Na przystanku parka czule czeka na autobus, później niemniej czule doń wsiada i jedzie ku zachodowi słońca... On (wysiadając na swoim przystanku): Kochanie, jutro do Ciebie zadzwonię. Ona (czułym wzrokiem patrząc): do południa do mnie nie dzwoń, bo będę w Simsy grała.
2. I faceci też:
W katalogowni grupka studentów wzięła mnie za bibliotekarkę - trzymałam fason Kilka godzin później dwóch zawianych gości wzięło mnie za policjantkę - trzymałam fason Jeden trzeźwy kierowca wziął mnie za policjantkę - nie wytrzymałam, po tym jak facet nie był w stanie zrozumieć "skręcić raz w prawo, raz w lewo" Dziś mam plan poruszać się incognito i nie reagować na jakichkolwiek ludzi
Ps.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarhJestem ciekaw w jakim to mieście, można spotkać takie osobniczki płci żeńskiejCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Ty masz strasznie dziwne przygody ostatnioŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykTy masz strasznie dziwne przygody ostatnioCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNo właśnie, jakaś strefa mroku Więc dzisiaj grzecznie popracowałam po wyjściu wszystkich, weszłam przed chwilą na Browar, a zaraz tajniacko do domciu wkuwać mundre ksiunżki, łudząc się, że nic mnie już dziś nie zaskoczy i nie zdziwiŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotDzisiaj rano byłem na badaniach okresowych.Zamiast godzinki to siedziałem 3.Potem naprawiałem rowerek i mam zamiar zaraz wyjść z córa na przejażdżkę.Czyli generalnie dzień całkiem całkiem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Mój dzień nie był tak kolorowy.
Praaaaaaaca, bieganina i typowe codzienne problemy. Z powodu wypadku droga powrotna wydłużona o 20 km Jakiś jurny TIR'owiec wyścigi sobie urządzał!
Ale pojawia się światełko w tunelu. Od dziś rozpoczałem akcję "Zakup mieszkania". Ciekawe co z tego wyniknieW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment