Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Chris
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.05
    • 812

Nie dając za wygraną siedziałem sporą częśc dnia pod autem próbując sciągnąć bak...udało się...jak wygiełem kombinerkami próg.... 100zł w kieszeni.Umyty zbiornik suszy się w pokoju,a ja jade do pracy.Niestety naknociłem w planach Jerzemu i nie stawiłem się na spotkanie
    chickkiller :)

Comment

• cyborg_marcel
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 3467

Kobiety są dziwne...

Wczoraj wychodząc z pracy niecałe 10 metrów od Empiku natknęłam się na pewną panią, która podała swoją reklamówkę partnerowi, zdjęła spodnie i zaczęła oddawać mocz na środku ulicy (była godz. 18:00).
      Wczoraj wychodząc z biblioteki na przystanku natknęłam się na dwie panie, które dobierały się do siebie nie zważając na otoczenie (była godz. 20:00).
      Dziś jadąc do pracy natknęłam się na panią, która nie chciała darmowej gazety, zaczęła przywracać kształt barierce przystankowej i sprzątać śmieci z chodnika, wrzucając je do kosza.
      3 różne fenomeny kobiece w 3 różnych przedziałach wiekowych. Kobiety są dziwne...

(O mężczyznach kiedy indziej )
      Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• adam16
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2001.02
        • 9865

Ech okuliści... Dziś znów wykryto u mnie jaskrę i z tego powodu po raz któryś już wysylają mnie do kliniki okulistycznej. Tak jest za każdym razem jak przechodzę badania w pracy, a potem w klinice okazuje się, że taką urodę po prostu mają moje oczęta i o jaskrze nie ma mowy.
        Last edited by adam16; 2006-05-29, 12:24.
        Browar Hajduki.
        adam16@browar.biz
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• sibarh
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2005.01
          • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
          Wczoraj wychodząc z pracy niecałe 10 metrów od Empiku natknęłam się na pewną panią, która podała swoją reklamówkę partnerowi, zdjęła spodnie i zaczęła oddawać mocz na środku ulicy (była godz. 18:00).
          Wczoraj wychodząc z biblioteki na przystanku natknęłam się na dwie panie, które dobierały się do siebie nie zważając na otoczenie (była godz. 20:00).
          Dziś jadąc do pracy natknęłam się na panią, która nie chciała darmowej gazety, zaczęła przywracać kształt barierce przystankowej i sprzątać śmieci z chodnika, wrzucając je do kosza.
          3 różne fenomeny kobiece w 3 różnych przedziałach wiekowych. Kobiety są dziwne...

Jestem ciekaw w jakim to mieście, można spotkać takie osobniczki płci żeńskiej
          2800 nowe piwa opisałem na forum
          Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
          Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• kot_z_cheshire
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.11
            • 2201

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
            Ech okuliści... Dziś znów wykryto u mnie jaskrę i z tego powodu po raz któryś już wysylają mnie do kliniki okulistycznej. Tak jest za każdym razem jak przechodzę badania w pracy, a potem w klinice okazuje się, że taką urodę po prostu mają moje oczęta i o jaskrze nie ma mowy.
            Zauważyłam, że ogólnie okuliści mają lekkie bziki. Mi namietnie chcą kolor oczu zmieniać. Jak im sie nie podoba, niech nie patrzą. A szkła kontaktowe jak będę chciała sobie sprawić, to się nie będę na nich oglądała.
            Młode koty mają adhd, niestety.
            Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
            Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
            Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• adam16
              • 2001.02
              • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
              Zauważyłam, że ogólnie okuliści mają lekkie bziki...
              Coś w tym chyba jest. Mnie parę lat temu okulistka nie chciała dopuścić do pracy bez okularów... 0,25 dioptri. W końcu dla świętego spokoju i pracy, kupiłem te okulary, a po dwóch latach, następna okulistka śmiała się z tego wręcz do rozpuku.
              Browar Hajduki.
              adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• monne
                • 2006.02
                • 914

hehe dobre, to zaskakujący dzień miałaś Droga Koleżanko
                .

Comment

• kiszot
                  🍼🍼
                  • 2001.08
                  • 8108

Dzisiaj rano byłem na badaniach okresowych.Zamiast godzinki to siedziałem 3.Potem naprawiałem rowerek i mam zamiar zaraz wyjść z córa na przejażdżkę.Czyli generalnie dzień całkiem całkiem.
                  Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                  1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                  Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                  So von Natur, Natur in alter Weise,
                  Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                  Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• cyborg_marcel
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.03
                    • 3467

Kobiety są dziwne... i faceci też!

Chyba żyję w jakiejś strefie mroku, bo weekend też był ciekawy... Poza tym, że w piątek Forumowicze po godzinach, w sobotę wychyliłam pół butelki Pineau des Charentes (przepyszna ratafia) w ramach uczczenia mojego tłumaczenia, a dzisiaj stwierdzam, że nawet fajnie pracować po godzinach (święty spokój i delikatne przerwy) , to:
                    1. Kobiety są dziwne c.d.:
                    Na przystanku parka czule czeka na autobus, później niemniej czule doń wsiada i jedzie ku zachodowi słońca... On (wysiadając na swoim przystanku): Kochanie, jutro do Ciebie zadzwonię. Ona (czułym wzrokiem patrząc): do południa do mnie nie dzwoń, bo będę w Simsy grała.
                    2. I faceci też:
                    W katalogowni grupka studentów wzięła mnie za bibliotekarkę - trzymałam fason Kilka godzin później dwóch zawianych gości wzięło mnie za policjantkę - trzymałam fason Jeden trzeźwy kierowca wziął mnie za policjantkę - nie wytrzymałam, po tym jak facet nie był w stanie zrozumieć "skręcić raz w prawo, raz w lewo" Dziś mam plan poruszać się incognito i nie reagować na jakichkolwiek ludzi

Ps.
                    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh
                    Jestem ciekaw w jakim to mieście, można spotkać takie osobniczki płci żeńskiej
                    We Wro.

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Maggyk
                      Szara Adminiscjencja
                      🍼
                      • 2004.05
                      • 5617

Ty masz strasznie dziwne przygody ostatnio
                      Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                      Piwo domowe -
                      Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                      PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• cyborg_marcel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
                        Ty masz strasznie dziwne przygody ostatnio
                        No właśnie, jakaś strefa mroku Więc dzisiaj grzecznie popracowałam po wyjściu wszystkich, weszłam przed chwilą na Browar, a zaraz tajniacko do domciu wkuwać mundre ksiunżki, łudząc się, że nic mnie już dziś nie zaskoczy i nie zdziwi

Comment

• Maggyk
                          Szara Adminiscjencja
                          🍼
                          • 2004.05
                          • 5617

No właśnie, jakaś strefa mroku Więc dzisiaj grzecznie popracowałam po wyjściu wszystkich, weszłam przed chwilą na Browar, a zaraz tajniacko do domciu wkuwać mundre ksiunżki, łudząc się, że nic mnie już dziś nie zaskoczy i nie zdziwi
                          Ani trochę w to nie wierzę i już czekam na jutrzejszą relację
                          Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                          Piwo domowe -
                          Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                          PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• adam16
                            • 2001.02
                            • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
                            Dzisiaj rano byłem na badaniach okresowych.Zamiast godzinki to siedziałem 3.Potem naprawiałem rowerek i mam zamiar zaraz wyjść z córa na przejażdżkę.Czyli generalnie dzień całkiem całkiem.
                            No patrz, tośmy się dziś nabadali razem, choć niezależnie
                            Browar Hajduki.
                            adam16@browar.biz

Comment

• monne
                              • 2006.02
                              • 914

Rano ponudziałam się kilka godzin na zajęciach, a poza tym dzień mija mi pod hasłem: doszywania cekin ciąg dalszy...muszę przyznać, że to żmudne ale calkiem miłe zajęcie , szczególnie gdy ogląda się efekt końcowy
                              .

Comment

• huanghua
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.10
                                • 1910

Mój dzień nie był tak kolorowy.
                                Praaaaaaaca, bieganina i typowe codzienne problemy. Z powodu wypadku droga powrotna wydłużona o 20 km Jakiś jurny TIR'owiec wyścigi sobie urządzał!
                                Ale pojawia się światełko w tunelu. Od dziś rozpoczałem akcję "Zakup mieszkania". Ciekawe co z tego wyniknie
                                W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)

Comment

Przetwarzanie...
                                X