Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneoj super sprawa, moje marzenie, żeby się w końcu wyprowadzić na "swoje" ... trzymam kciuki żeby Ci sie powiodło!!
Moloch biurokratyczny wszelakich instytucji potrafi w ciągu 5 min zniechęcić mnie do takich akcji. Kredyty, banki i urzędy to dla mnie zabójcza hydraW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaMoloch biurokratyczny wszelakich instytucji potrafi w ciągu 5 min zniechęcić mnie do takich akcji. Kredyty, banki i urzędy to dla mnie zabójcza hydra.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykAni trochę w to nie wierzę i już czekam na jutrzejszą relację
A do tego wczoraj Cyborg został ciocią [Jutro pępkówka - chyba w czwartek urlop na żądanie mnie czeka... ]Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA do tego wczoraj Cyborg został ciocią [Jutro pępkówka - chyba w czwartek urlop na żądanie mnie czeka... ]Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA do tego wczoraj Cyborg został ciociąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No to mija mi ostatni dzień na stanowisku Instruktora (fajnie się zowie ). Siedzę i nic nie robię tego ostatniego dnia - bezsensu.
Od jutra będę Radcą (wedle nomenklatury firmowej).Last edited by adam16; 2006-05-31, 10:46.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykAni trochę w to nie wierzę i już czekam na jutrzejszą relację
Wczoraj wieczorem idę do drzwi wpuścić do domu kota, a tam na klamce wisi kufel Kasztelana (pusty, ale ładny ) - ktoś po kryjomu powiesił, żaden z podejrzanych nie chce się przyznać, a do Mikołajek daleko
Chyba mam jakąś passę strefy mroku od kilku dni, aż boję się jutra (aczkolwiek, jak ktoś zechce mi anonimowo podarować 1 mln zł, to się nie obrażę ).Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelMaggyku> odpukaj te słowa!
Wczoraj wieczorem idę do drzwi wpuścić do domu kota, a tam na klamce wisi kufel Kasztelana (pusty, ale ładny ) - ktoś po kryjomu powiesił, żaden z podejrzanych nie chce się przyznać, a do Mikołajek daleko
Chyba mam jakąś passę strefy mroku od kilku dni, aż boję się jutra (aczkolwiek, jak ktoś zechce mi anonimowo podarować 1 mln zł, to się nie obrażę ).Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelChyba mam jakąś passę strefy mroku od kilku dni, aż boję się jutra
(aczkolwiek, jak ktoś zechce mi anonimowo podarować 1 mln zł, to się nie obrażę )..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneAle naprawdę miło się czyta Twoje posty i z ciekawością czeka na następne
Urok odczyniony.
A ja mam dzisiaj dobry dzień. Jestem zdrowa i odpukać żaden nóż mi nie groziŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk(...)
A ja mam dzisiaj dobry dzień. Jestem zdrowa i odpukać żaden nóż mi nie grozi
Ale kto wierzy lekarzom (sorry Dziku)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Po pracy tak jak przewidywałem padłem na twarz do wyrka. A teraz słucham sobie Vangelisa na przemian z Comą, z płyt które niespodziewankowo dostałem na pożegnanie od kolegów z pracy. I jeszcze mi łobuzy, termometr elektroniczny z sondą i alarmem temperatur sprezentowali .Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment