Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
-
-
Nawiazując do ostatniej rozmowy - wczoraj byłem u dentystki, która to dentystka pozbawiła mnie (jak sama stwierdziła zbytecznego) zęba. Tak więc, przez najbliższe dni mam z głowy piwo, a także gorącą kawę, inne gorące napoje, że o słonych paluszkach nie wspomnę.
Comment
-
-
Ja miałem wczoraj dzień całkiem niezły. Najpierw wygrałem w EskaRock płytkę The Raconteurs, potem przekonałem szefa że muszę mieć nowy komputer a na koniec dostałem podwyżkę ponad 10%
Aż strach pomyśleć czym mnie los ukarze za ten nadmiar szczęścia w jeden dzień.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoPrzyznaj, że musisz po prostu wypić to Żywe, bo mu się data ważności kończy...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No to już po losowaniu. I jak - trafiłaś? Bo ja nie - cztery zakłady i w każdym po dwa trafienia
Dobra, coby nie słodzić tak, bo coś się ostatnio niezrzędliwy Cyborg zrobił: dzisiaj się okazało, że moja kilkutygodniowa praca koncepcyjna i kilkudniowe pisanie, dzwonienie i użeranie się z ludźmi było bezcelowo, bo współpracownicy zapomnieli mi o jednym decydującym spotkaniu powiedzieć - nie cierpię bezproduktywnej pracy [zwłaszcza, jak pracuję dla idei...]Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoPrzyznaj, że musisz po prostu wypić to Żywe, bo mu się data ważności kończy...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel[zwłaszcza, jak pracuję dla idei...[/SIZE]MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireKumulacja dzisiaj. Puściłam na dwa losowanka. Czekam.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel...bo powinniście puszczać te totki razem, i Kocię, i Adam...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireHihihi..Zdaje się, że Adama wirtualnie "nakręciłam" na puszczanieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNo,no.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment