Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneCyborgu należysz do rannych ptaszków czy masz problemy ze spaniem?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneDzisiejsza refleksja: wieczory panieńskie wykańczają .
A tak w ogóle wieczór upływa pod znakiem Manowar oraz Paulanera, Fishera i domowych bliżej nieokreślonych. Miły podwieczorek jednym słowemCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Grillowałem sobie z kuzynem na działce przy piwach koncernowych i domowych.Tak dla równowagi.Nawet były małe mistrzostwa we fusbalu.Niestety wszystkie dwa mecze przegrałem.Może dlatego,że mój własny syn grał przeciwko mnie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Jeju, od paru dni choćbym nie wiem, ile spała w nocy i tak jestem niewyspana, a co za tym idzie strasznie roztrzepana. Mam nadzieję, że kiedyś mi to przejdzieLast edited by Maggyk; 2006-07-02, 17:08.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykJeju, od paru dni choćbym nie wiem, ile spała w nocy i tak jestem niewyspana, a co za tym idzie strasznie roztrzepana. Mam nadzieję, że kiedyś mi to przejdzie
Inkub Cię nawiedza . Takie, to nienasycone są...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelInkub Cię nawiedza . Takie, to nienasycone są...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Na początek przegapienie budzika i nici z wyjazdu do Berlina, potem pierwsza od czterech tygodnii wygrana w Hattricku, obiad, wymuszony spacer dzięki któremu "mejbi" uratowaliśmy z Biermą_starą las od pożaru. Dzielnie wezwaliśmy straż pożarną do niedogaszonego pogorzeliska. Przyjechali na sygnale, podziękowali i ugasili... medalu nie dali.
Wieczorem w planach zalewanie smutków po Brazylii winem wytrawnym czerwonymLast edited by biermann; 2006-07-02, 17:37."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
A Wy dziewczyny o jednym..
Mnie minął dzień na kapslowaniu i patrzeniu jaki człek jest durny: nastawił 40 litrów piwa nachmielił solidnie.. a dziwnym trafem wyszło mu 25 litrów.. Arzy - Twój Gorzki Łyk to pilsner przy moim piwie
A jeszcze czeka mnie odkażanie sprzętu i zabawa z węglem - do 22 się uwinę.. czyli dzień jeszcze nie minął.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannNa początek przegapienie budzika i nici z wyjazdu do Berlina, potem pierwsza od czterech tygodnii wygrana w Hattricku, obiad, wymuszony spacer dzięki któremu "mejbi" uratowaliśmy z Biermą_starą las od pożaru. Dzielnie wezwaliśmy straż pożarną do niedogaszonego pogorzeliska. Przyjechali na sygnale, podziękowali i ugasili... medalu nie dali.
Wieczorem w planach zalewanie smutków po Brazylii winem wytrawnym czerwonym- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTnie martwcie się dostaniecie rachunek za akcję strażyLast edited by Marusia; 2006-07-03, 11:41.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA ja dziś dostałam rachunek od policji za wycieczkę do gul-Gulowa - fotoradar mnie namierzył i wlepili mi mandacik 100 zł i 4 pkt. karne za przekroczenie dozwolonej prędkości- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA ja dziś dostałam rachunek od policji za wycieczkę do gul-Gulowa - fotoradar mnie namierzył i wlepili mi mandacik 100 zł i 4 pkt. karne za przekroczenie dozwolonej prędkościMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTa w kórym miejscu Cię ustrzelono?
Comment
-
Comment