Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTnauczcie się wreszcie prawidłowo pisać "POZA"
Comment
-
-
Super.Z rańca z działeczki pojechaliśmy pozwiedzać na rowerkach nieznane nam jeszcze tereny .W sumie wykręciliśmy raptem może z dwadzieścia kilometrów,ale upał plus drogi(bardziej piaskownice) w leśnych duktach dały nam do wiwatu.Potem kąpiel w Płoni(rzeka),grilowanie.Po prostu rewelka
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Wczorajszy dzień zaczął się od mega stresiora, ale jak już było po wszystkim alkoholizowałem się wszystkim co napotkałem w Łodzi a później jeszcze w Opocznie. Dzisiaj jest trochę gorzej, bo odczuwam tego skutki, ale myślę, że kilka piwek pomożeJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Wczorajszy zakończył się bardzo udanie - wygraniem w radiu podwójnego zaproszenia do Multikina na dowolny dzień i seans... trzeba będzie Piratów zaliczyć"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Wczorajszy dzień sprawił, że moje łóżko ujrzało mnie z książką już o 20:00 (i tylko sąsiedzi słuchający techno kilka domów dalej nie dali mi zasnąć), a dzisiaj mam gorzej niż grobowy nastrój. Jedyna nadzieją, że w końcu weekend i że w końcu wypłata...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dzień jeszcze nie minął, ale zauważyłem pewną nową prawidłowość.
Kiedy siedzę w robocie to między godziną 14 a 15 i końcem pracy kompletnie nie chce mie się pracować. Ogarnia mnie niemoc. Szczególnie nasiliło się to zjawisko po powrocie z nad morza.
To chyba ten upał i niedotlenienie.Last edited by JAckson; 2006-08-02, 14:17.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonDzień jeszcze nie minął, ale zauważyłem pewną nową prawidłowość.
Kiedy siedzę w robocie to między godziną 14 a 15 i końcem pracy kompletnie nie chce mie się pracować. Ogarnia mnie niemoc. Szczególnie nasiliło się to zjawisko po powrocie z nad morza.
To chyba ten upał i niedotlenienie.
Comment
-
-
wstrętny kłamczuch! niby nic nie robisz ale innym to dowalasz roboty jakby jakiś derektor cy cuś- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dzień spoko... wreście wolne po trzech tygodniach zapieprzu by browary miały z czego piwo robić... mógłby być oczywiście lepszy, ale wizyta teściowej i nawiedzony telefon od kogoś kto chyba nie ma innych problemów niż moje podpisy, to mały pikuś... wieczorem czeka grill, kilka piwek i pare innych przyjemności"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment