Nawet szybko zleciał, a obawiałem się, że będzie się dłużyło w pracy, bo to ostatni dzień przed urlopem. Od jutra LABA!!!
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Jeszcze nie minął, ale i tak wyjątkowo potrafił mi humor spieprzyć..
Nienawidzę Open Gluta zwanego czasem szumnie Open Officem.
Pól dnia pracy poszło się...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
przynajmniej przez drugie pół dnia nie będziesz się nudzić.
ps.
ale słyszałem że o tej porze już się nudzi niejaki Jackson- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Powinien się zająć Open Glutem..wrażenia niezapomniane a jak ciśnienie idzie do góry....
(a ja się nie będę juz zajmowała tym, co się spierniczyło : kolega wziął się i zabrał za to w excelu)Last edited by kot_z_cheshire; 2006-08-03, 14:09.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
zapeniam że jak tyle roboty zginie w EXCELu to wrażenia są identyczne.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTale słyszałem że o tej porze już się nudzi niejaki Jackson
Boje sie pomyslec ile przede mna, dlatego...chwilowo o tym nie myslePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTps.
ale słyszałem że o tej porze już się nudzi niejaki JacksonMM961
4:-)
Comment
-
-
Do d****!!!!!! Normalnie demolka:wczoraj mi padło oprogramowanie w telefonie a dzisiaj komputer....Jakieś chyba fluidy krążą wokół mnie....
(telefon u pana magika a kompa siama: przywracanie systemu to też jakaś opcja)Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
W mojej fabryce bylo dzis tak goraco, ze jeden ze spryskiwaczy przeciwpozarowych pod sufitem strzelil i zaczela lac sie woda w ilosciach niagarowych.
Bylo wesolo, przyjechali strazacy ( monitoring ) "dyskotekowym" pojazdem i chcieli nas ratowac dodatkowa iloscia wody
Fajny dzien nie ma co.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Laboratorium Dexterarzyklejałam jakieś dziwne coś jakimś dziwnym klejem....I teraz mogę powiedzieć uczciwie: nic nie ciuję na opuszkach palców. Normalnie nić....Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Tak na luziku wygrałem kolejna płytę w "Escerock" czyli jest nieźle a do końca dnia daleko"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyUważaj żebyś jej na wieczornym spotkaniu nie przegrał. W karty dajmy na to"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment