Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Last edited by biermann; 2006-08-04, 12:21."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannNie moge ta płyta ma mnie pocieszyć za to, że Eskarock uznała mnie za starca nie pasującego do targetu
Comment
-
-
Wieczór do D... Właśnie sobie pokruszyłem zęba - i to jedynkę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Może to głupie, ale muszę się pożalić: Wampira mi zresetowali!!! Ponad pół roku gry o kant d*** trzasnąć...Fuck!!!Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Zamiast na piwo, dotarłem do czterech gabinetów stomatologicznych, a właściwie tylko pocałowałem klamki - widać dentystom powodzi się tak dobrze, że ani jeden nie raczył pracować w poniedziałek.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A ja drugi dzień spędziłem za kółkiem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Wczoraj dzień prawie cały przy piwku, z małą przerwą na mecz. Było fajnie. Dzisiaj jest fatalnie (nie z powodu kaca). Skończył się urlop i trzeba wracać do pracyJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Jeszcze nie minął, ale usłyszałam coś, co rozchmurzyło mego zycia cienie. Otóż byłam w sklepie po śniadanko i mówią do pani sprzedawczyni: "Bułeczkę poproszę". A pani poważnie na mnie patrząc zapytała: "Z nasieniem czy bez?"
I faktycznie, mam jakieś ziarenka na bułeczce...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Dla mnie to żadna nowość te nasienie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireBo jakby nie patrzeć, jest kolosalna róznica....Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire"Bułeczkę poproszę". A pani poważnie na mnie patrząc zapytała: "Z nasieniem czy bez?"
Comment
-
Comment