Kurka a mi potok płynie z oczu cały dzień i nijak go nie potrafię zatrzymać
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
No i się doczekałam tego, że mi się kompik rozsypie...Nie wie ktoś, dlaczego mi namiętnie sie jeden z dysków odłącza? Ja to przezyję, ale dlaczgo po raz kolejny tracę kabaret "Potem" i musical "Cats"????
Pffff...Na taką okoliczność się..zalkoholizowałamMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshirePffff...Na taką okoliczność się..zalkoholizowałam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNo i się doczekałam tego, że mi się kompik rozsypie...Nie wie ktoś, dlaczego mi namiętnie sie jeden z dysków odłącza? Ja to przezyję, ale dlaczgo po raz kolejny tracę kabaret "Potem" i musical "Cats"????
Pffff...Na taką okoliczność się..zalkoholizowałam- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Właśnie jestem raczona muzyką akordeonową. Taką..nie wiem...po prostu oczami wyobraźni widzę: stado bawiących się w skórzanych portkach, kufle piwa...i śpiewy przy długich dębowych ławach.
Ożesz....teraz grają "Góralu, czy ci nie żal...."
Zmiana: "O Zuzanno...." teraz jest na zmianę z melodią o koniach i pryskającym śniegu...("Pada śnieg, pada śnieg...").Last edited by kot_z_cheshire; 2006-08-19, 19:04.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
-
To fakt, jeszcze nie minął ale już było nieźle.
Najpierw odbudowa złamanej 2 tygodnie temu jedynki, a zaraz potem wizyta u chirurga w celu wyjęcia z dolnej wargi kawałka tejże złamanej jedynki (diagnoza - ciało obce w wardze ) Mam założone 3 szwy na wardze i włąsnie przestaje działać znieczulenie...
Muszę się napić ale do 16 pracuję. Pomocy !
Comment
-
-
Nie jest źle. Właśnie usłyszałam coś, co mnie na duchu podtrzymało: "Dzisiaj wtorek! Weekend tuz tuż..."Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyNajpierw odbudowa złamanej 2 tygodnie temu jedynki, a zaraz potem wizyta u chirurga w celu wyjęcia z dolnej wargi kawałka tejże złamanej jedynki (diagnoza - ciało obce w wardze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusialepiej się pochwal, jak tego dokonałeś, brzmi interesująco, od godziny staram się sobie wyobrazić, jak mozna złamać jedynke jednocześnie wbijając ja sobie w dolną wargę
Comment
-
-
Prosto po nocce poszedłem na grzyby, no i szczerze powiedziawszy jestem troszkę zawiedziony. Jest to chyba największa ilość grzybów jakie kiedykolwiek zebrałem ale po opowieściach ludzi o wysypie myślałem, że grzyby będę kosą wycinałJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusialepiej się pochwal, jak tego dokonałeś, brzmi interesująco, od godziny staram się sobie wyobrazić, jak mozna złamać jedynke jednocześnie wbijając ja sobie w dolną wargę5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusialepiej się pochwal, jak tego dokonałeś, brzmi interesująco, od godziny staram się sobie wyobrazić, jak mozna złamać jedynke jednocześnie wbijając ja sobie w dolną wargę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyMoja szczęka spotkała się z przeszkodą stałą i jakoś tak wyszło że przebiłem górną jedynką dolną wargę na wylot. Pech w tym, że jakoś nie zauważyłem, że kawałek tej jedynki utknął w wardze. Zlokalizowałem ją kilkanaście dni później no i trzeba było znowu ciąć. O szczegółach opowiem kiedyś przy jakimś piwkuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment