Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTa juz myślałem że chodziło o podłączenie telefonu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechZ telefonem to już swoje przeszliśmy. Tu też druty jakieś taki słabe były i mieliśmy radiowy. Potem zwolniło się miejsce (u mnie na wsi sporo starszych ludzi mieszka...) i dostaliśmy nowy numer. Ale okazało się, że neostrady nie zrobią bez dodatkowych inwestycji. No, i wreszcie się w sobie zebrali.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Jeszcze nie minął....Ale właśnie przed chwilką złożyłam wymówienie. Jutro ostatni dzień w pracy.
Oszaleję chyba.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireAle właśnie przed chwilką złożyłam wymówienie. Jutro ostatni dzień w pracy.
A ja wczoraj zdałam sobie sprawę, że tłumaczem pisemnym jestem w miarę dobrym, symultanicznym też jakoś tak, natomiast konsekutywnym - gorzej niż przeciętnym Tylko szkoda, że oświecenie nadeszło w obecności mediów i władz Za to jak się położyłam spać o 17:00, to wstałam dzisiaj o 7:00Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelGratulacje, Kocie Teraz może być tylko lepiej - poza tym zawsze lepiej samemu złożyć wypowiedzenie, aniżeli być z dnia na dzień zwolnionym..
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNie za bardzo jest czego gratulować, aczkolwiek...no cóż, zawsze mogę się pojawić w wątku: dziwne aukcje na allegro
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Już po sympozjum EU-MED.-EAST organizowanym przez Medinet, nie miałem kaca po wczorajszej imprezie ale na wykładach troche pobolewała główka, i na lunchu troche mi sie trzęsła ręka gdy trafiałem łyżką do ust (dobrze że sobie zębów nie wybiłem) hyhy
Comment
-
-
Z okazji dnia chłopaka Westa zakupiła mi sporo dobrego piwka,które właśnie spożywam.Byliśmy też na spacerku ,porobiliśmy to i owo Pogoń wygrała ,no cóż tu dużo klikać,super dzionek i jeszcze się nie skończył
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment