Po pracy zmieniałem koła w samochodzie na zimowe. Pochłonęło to 1 godzinę i 1 butelkę Złotego Smoka. Ale z 40 zł w kieszeni zostało
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelza to wieczór w rytm Black Sabbathu i ustaleń warzelniczych - ciekawe weekendy jesienne się zapowiadają
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPrzeniosłaś się już całkiem na Gaj?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumKrólowa jego mać!
Jak stałem dziś w kolejce do wymiany opon na zimówki, to jakiś palant wjechał we mnie ciężarówką i mam samochód rozpieprzony. Mam nadzieję, że będzie można nim jeździć (rozwalone drzwi od pasażera) bo mam plany wyjazdowe na za tydzień
Policja była na miejscu zdarzenia?Last edited by JAckson; 2006-11-08, 18:05.MM961
4:-)
Comment
-
-
JAckson, a Ty byś odpoczął sobie od kompa i Fteo dał posiedzieć
Comment
-
-
A ja dostałem kartke z potwierdzeniem podwyżki 400zł brutto, ale nie wiem czy mam się z czego cieszyć bo obowiązuje ona co miesiąc od 1.10.2006 a jakoś nie poczułem tego pod koniec października:/ na konto wpłyneło tyle co zwykle bez tej podwyżki grrr jutro ktoś bedzie mi to musiał wyjaśnić... piepszona służba zdrowia
Comment
-
-
Dzień mi minął TAK.
Wypiłam kieliszek białego wina pół godziny temu, a czuję się totalnie zalana - problemy z koordynacją ruchową, bełkotliwa mowa i w ogóle. Kurka, to ja miałam sama złożyć kiedyś wypowiedzenie! Za to jutro rano się wyśpięCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumKrólowa jego mać!
Jak stałem dziś w kolejce do wymiany opon na zimówki, to jakiś palant wjechał we mnie ciężarówką i mam samochód rozpieprzony. Mam nadzieję, że będzie można nim jeździć (rozwalone drzwi od pasażera) bo mam plany wyjazdowe na za tydzień
Tuż przed wypadkiem jeden z pracowników zatrzasnął się w toalecie. Oczywiscie nikt nie słyszał jak walił w drzwi i krzyczał, bo każdy był pochłonięty tym co dzieje się na parkingu. W zw. z czym postanowił wyważyć drzwi z toalety i wyszedł z niej już po całej akcji.
Dzień świra chyba wtedy mieli.....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika drMisiekpiepszona służba zdrowia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelDzień mi minął TAK.
Wypiłam kieliszek białego wina pół godziny temu, a czuję się totalnie zalana - problemy z koordynacją ruchową, bełkotliwa mowa i w ogóle. Kurka, to ja miałam sama złożyć kiedyś wypowiedzenie! Za to jutro rano się wyśpięTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment