Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9865

Od rana boli mnioe głowa i zaczynam widzieć juz nie podwójnie, a potrójnie
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23931

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
      Pocieszę, Cię , że ja mam bardzo poważne kłopoty spowodowane działaniami policji i prokuratury
      no tak, chłopak z Wołomina
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Pogoniarz
        † 1971-2015 Piwosz w Raju
        • 2003.02
        • 7971

Dziś kolejny dzień w poszukiwania mieszkania,do tego zlazłem z doby w robocie,doszła jeszcze wizyta u neurologa(badanka profilaktyczne co by nie było,że jest ,aż tak źle ze mną ).
        Jakie efekty?Lodówka pełna piwa,w głowie mętlik,a mieszkanko jakby to rzec znalezione.Teraz czas na reakcję banku...
        Pociesza mnie fakt,że już niedługo obaczę Ferdka w TV i piwka się schłodzą lada chwila

Prawie jak Piwo
        SZCZECIN

Comment

• kot_z_cheshire
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.11
          • 2201

Sama nie wiem jak mi minął: znalazłam adminitrację osiedla, na którym mieszkam...Jest tak ukryta, że nie wiem, czy jeszcze kiedykolwiek do nich trafię. Zgubiłam się na "swoim" osiedlu, przez co spóźniłam się na spotkanie ze siostrą, a po drodze zlał mnie deszcz. Praktycznie do gaci. Wynagrodziły mi owe ciężkie przeżycia piwo..i reszta wieczoru
          Młode koty mają adhd, niestety.
          Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
          Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
          Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• zbysia
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2004.09
            • 907

Wczorajszy.. młyn w pracy.. problemy rodzinne.. naprawa bojlera, który jest umieszczony na wysokości 2,5 metra nad podłogą.. i w nocy znów mu się coś stało, cholera wie, co mu jest. Kolejna rzecz, o której będzie można powiedzieć: psychoza natręctw. Włączyć, wyłączyć, popatrzyć czy świeci się lampka..

Ale poprawę humoru dostarczyło mi dwóch "synków" na tzw. początku A.N.P.: mniejszy rzucił plecaczek na asfalt i usiłował chwycić dużego, który klucząc uciekał.. ponieważ używali też (cholerne literki "ż" ) głosu, widomo było o co idzie..:
            "mały" - Coo? Ja oddycham? Ja oddycham?! Oddycham?!
            "duży" - A tak! Oddychasz! ..
            itd..
            fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl

Comment

• cyborg_marcel
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 3467

Wczoraj spanie do południa, dzisiaj tylko do 10:00 Softowe śniadanko, praca fizyczna w ogrodzie. zakupy, korki, do tego okazało się, że w TVP puszczają Kojaka Uwielbiam... Ogólnie fajny czas się zapowiada. Niech żyje wolność, wolność i swoboda... [Piszę to na zupełnie serio i trzeźwo!]
              Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Chris
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2004.05
                • 812

Cudowny dzień nadszedł 8.11...nareszcie wróciłem do Wrocławia na stałe.Niestety w dzien mego przyjazdu wyciągneli mnie do roboty na rzecz WP i przez cały dzien woziliśmy PTS-y (amfibie) z wrocławskich osobowic na najbliższe jednostki wojskowe.Jeśli ktoś słuchał radia w ten dzien i usłyszał ze amfibia spadła na Żmigrodzkiej (na przeciwko szpitala) z lawety to dementuje tą pogłoske-amfibia nie spadła,tylko 2 koła z 24 nam urwało,bo kolega nie dokręcił ich i z tąd 3 godziny ruch był lekko utrudniony.
                chickkiller :)

Comment

• jerzy
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.10
                  • 4707

Wkurwiłem się na świat i chleję whisky. Może do rana mi przejdzie, a może kostucha w końcu do mnie przyjdzie w nocy... tak długo już na nią czekam.
                  browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• Maggyk
                    Szara Adminiscjencja
                    🍼
                    • 2004.05
                    • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
                    Wkurwiłem się na świat i chleję whisky. Może do rana mi przejdzie, a może kostucha w końcu do mnie przyjdzie w nocy... tak długo już na nią czekam.
                    Olbrzym głowa do góry i uważaj na futryny. Bez Ciebie kto nam bedzie górował...
                    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                    Piwo domowe -
                    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Shlangbaum
                      • 2005.03
                      • 5828

Mi dzień minął na odsypianiu wczorajszej imprezy imieninowej i na zabawie na X-leciu krakowskiego BP. Zasadniczo piwna sodomia

PS
                      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
                      Olbrzym głowa do góry i uważaj na futryny. Bez Ciebie kto nam bedzie górował...
                      Gocha - o czym Ty mówisz
                      Last edited by Shlangbaum; 2006-11-11, 23:20.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• BigLebowski
                        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                        • 2006.09
                        • 158

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
                        Nie wkurwiaj się Jerzy! Zaproś, przyjadę ze swoją łychą i pospołu spojrzymy czy jest coś ciekawego po tamtej stronie
                        Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.

Comment

• adam16
                          • 2001.02
                          • 9865

Dzień mija ... szybko. Im bliżej końca "L4" tym szybciej...
                          Browar Hajduki.
                          adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• BigLebowski
                            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                            • 2006.09
                            • 158

A ja dziś uwarzyłem z Marusią Koelscha. Duże zadowolenie po mile i owocnie (mam nadzieję) spędzonym dniu
                            Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.

Comment

• jerzy
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.10
                              • 4707

Koelsch nie jest piwem owocowym!
                              browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• adam16
                                • 2001.02
                                • 9865

Pierwszy dzień po chorobie zaliczony. Ale głupota ludzka zaraża i mam zamiar się znów rozchorować
                                Browar Hajduki.
                                adam16@browar.biz

Comment

Przetwarzanie...
                                X