Nic mi się nie udaje...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24002

ajć to musiało boleć!

perłyfan napisał(a)
    Nie jest tak źle, ale jade do lekarza niech mi chociaż da szczepionę jakąś. Wczoraj gorzej to wyglądało.Będę żył
    czyżby Ikarus był wściekły?

a mnie się ostatnio nie udaje w ogóle załatwić ani odpowiedniego ani ciekawego ani niespodziewanego piwa na imprezę

- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

Kiedy to było? Aha, w czwartek. Czekając na tramwaj postawiłam na ławce siatę, w której był Franziskaner i nowy, śliczny kubeczek - torba osunęła się podstępnie na ziemię i bęc - stłukło się jedno i drugie. A godzinę później pękł mi balon przeznaczony do cichej fermentacji, ale to już pisałam w innym temacie. W ogóle to też by pasowałao do tematu "Zbiło się..."
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
        Estonia. Raasiku, Meierei 3, Raasiku Olltehas.
        bastion
        Wieś Raasiku niczym nie różni się od innych wsi w Estonii. Idylliczna atmosfera niedzielnego popołudnia, którą używają sobie liczni miłośnicy dwóch kółek, uskuteczniający przejażdżki przy pięknej pogodzie, która nie jest tam taka oczywista o czym przekonałem się osobiście.
        ...
        2024-02-21, 21:38
      • ART
        Czechy, Olomouc, Havlíčkova 11, Retro Pivnice
        ART
        Wśród mebli i gratów z czasów świetności socrealizmu znajdziemy duży wybór czeskich rzemieślników.

Kranów co najmniej 10+. Wyświetlacz z bieżącymi piwami wisi na ścianie, coś da się wybrać.

Są też przekąski. Byliśmy dość późno 11.11. i myśląc...
        2022-11-25, 10:43
      • darekd
        Société des Brasseries du Maroc (SBM) Casablanca, Doble Malta
        darekd
        Ten sam browar co używany wcześniej termin Brasseries du Maroc Casablanca, ale teraz na opakowaniu skrót SBM - Casablanca (część grupy Groupe Des Boissons du Maroc związanej z Heinekenem).

Mocne piwo - 7,4% alk. produkowane dla hiszpańskiej sieci Mercadona.

W składzie...
        2022-10-20, 23:29
      • heckler
        Czechy, Olešnice v Orlických horách č.p. 63, Pivovar Agent
        heckler
        Olešnice v Orlických horách to przygraniczne miasto w Czechach. Długie ciągnące się około 5 km przygraniczne miasteczko niczym specjalnym nie ujmuje, ale od zeszłego roku na jego końcu usadowił się kolejny browar. Można by rzec, że ukrył się w górach i do tego przybrał tajemniczą...
        2020-09-15, 07:04
      • darekd
        Jopen, Ex-girlfriend Jack Daniel's Barrels
        darekd
        O wymrażanym koźlaku w wersji podstawowej pisałem tu:

https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=120496

Tu mamy nie tylko wersję leżakowaną po JD, ale również ze znacznie wyższą zawartością alkoholu - 14% alk.

Rozlane do butelek trzy lata temu....
        2020-02-11, 23:10
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...