Małażonka napisał(a) Potem został rozwalony wyświetlacz w radiu samochodowym, Iron takiego radia już nie chce... Jest godzina 08:30 i zastanawiam się co czeka mnie dalej...
Ten wyświetlacz to mła rozwaliłem, bo się nie chciał zaświecić, ale okazało się że uderzenie pięścią pomogło połowicznie - zaświeciła się tylko jego połowa, druga wyświetliła rozmaite surrealistyczne wzorki
A czy nie chcę takiego radia - obawiam się że muszę je chcieć i polubić, już nawet wymyśliłem sobie że jestem jedynym posiadaczem radia z takim wyświetlaczem - moznaby rzec Private line
iron napisał(a)
A czy nie chcę takiego radia - obawiam się że muszę je chcieć i polubić, już nawet wymyśliłem sobie że jestem jedynym posiadaczem radia z takim wyświetlaczem - moznaby rzec Private line
Nie jesteś jedynym posiadaczem takiego radia. Też takie mam i w ogóle mi nic już nie wyświetla. Chciałam to kiedyś naprawić i tak "zreperowałam", że odbiera mi tylko jedną stację, bo nie działa skala. Do dzisiaj się zastanawiam jak ja to zrobiłam (przecież jestem elektronikiem... ).
maleństwo napisał(a) Nie jesteś jedynym posiadaczem takiego radia. Też takie mam i w ogóle mi nic już nie wyświetla. Chciałam to kiedyś naprawić i tak "zreperowałam", że odbiera mi tylko jedną stację, bo nie działa skala. Do dzisiaj się zastanawiam jak ja to zrobiłam (przecież jestem elektronikiem... ).
Nadal się bedę upierał, że jestem jedynym posiadaczem akurat takiego modelu radia z tak "przerobionym" wyświetlaczem
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Małażonka napisał(a) Zaczęło się już wczoraj wieczorem. Najpierw unicestwiłam baterię w swoim telefonie komórkowym. Potem czekała mnie bezsenna noc. Z rana udało mi się załatwić telefon Irona. Potem został rozwalony wyświetlacz w radiu samochodowym, Iron takiego radia już nie chce... Jest godzina 08:30 i zastanawiam się co czeka mnie dalej...
Małażonko, musisz chyba zacisnąć zęby i przeczekać do godziny 24. Jutro też jest dzień i życzę Ci oby był szczęśliwszy (Nie wiem czy to jest pocieszające).
Comment