Choroba Jacka Kaczmarskiego

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Odp: Odp: Choroba Jacka Kaczmarskiego

crizz napisał(a)
    pjenknik napisał:

... i warto uważnie przeczytać to zdanie, zanim zacznie się go krytykować.
    Crizz, własnie o to chodzi, ze WARTO pomóc tylko temu jednemu człowiekowi o innych nie myśląc, bo gdyby było inaczej to byłoby tu znacznie wiecej podanych kont, a nie TYLKO to jedno

ja dosyc często dokonuję różnych (fakt, ze niewielkich ale zawsze w miarę mozliwości jakichś) wpłat ale to jest moja sprawa gdzie dla kogo i na co bo w publicznym miejscu umieszczając takie informacje faworyzuję jednych zapominając o drugich, widzisz te subtelną róznicę?
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• pjenknik
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.08
      • 3388

Becik, ja podałem tylko konto i nie porosiłem Cię o żaden komentarz. Widzę, że Ty w każdym temacie w którym ja coś napiszę masz coś anty. Nie lubisz mnie?
      I kij Ci na plecy.
      Nie każę Ci nic wpłacać. Podałem tylko numer konta gdyby ktoś CHCIAŁ . I nie oczekiwałem żadnych komentarzy.
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• tomekszyman
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2003.02
        • 88

Bardzo lubię twórczość Jacka Kaczmarskiego, współczuję Mu w jego chorobie. Jednak zastanawiam się na co zostaną przeznaczone te zebrane pieniądze ? W Polsce nie ma prywatnego lecznictwa onkologicznego. Leczenie chirurgiczne też jest możliwe nieodpłatnie.

Comment

• pjenknik
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.08
          • 3388

Leczenie jest prowadzone w Austrii. W tej samej klinice gdzie znalazła się Trafankowska.

Comment

• pjenknik
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.08
            • 3388

becik napisał(a)
            aha, a jeszcze niedawno czytałem tu wypowiedzi, ze każdy ma płacić za swoje leczenie albo jeszcze lepiej nie leczyćc się tylko te pieniądze, które zaoszczędzi się przez to lepiej oddać rodzinie...

po drugie dziwi mnie fakt, ze akurat pojawiła się informacja o Jacku, przecież tyle jest innych osób mających otwarte konto na wpłaty na leczenie, nie mówiąc o organizacjach charytatywnych - dla Polaków w kazachstanie, dla ludności Iraku, dla Czeczeni, na wykup koni rzeźnych, na "Paluch" czy na Licheń...mozna wymieniać w nieskonczoność

czym dla Ciebie różni sie choroba Kaczmarskiego od osób N/N, które nie są osobami publicznymi, czy tylko dlatego, że śpiewa i że lubisz jego piosenki?
            A kto Ci broni podać numery innych kont?
            Gdy mój Tato był chory na raka obcy ludzie też mu pomogli, mimo że nie był osoba publiczną. Teraz ja uważałem, że nie ma nic złego w tym, że podam numer konta. Nie lubisz Kaczmarskiego? Nie płać i już. Po co te komentarze?
            Ostatnia zmiana dokonana przez pjenknik; 2003-11-25, 18:14.

Comment

• Cordel
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.09
              • 1087

Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta. Wy się zaraz lać po mordach będziecie, a Kaczmarski i tak na leczenie zarobi. I ja w tym nic złego nie widzę, mimo że Pana Kaczmarskiego zbytnio nie cenię.
              "Mam powody
              Powstrzymywać się od wody.
              Od wody mnie w brzuchu kole:
              Pijam tylko alkohole."
              Jan Lemański

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 24008

lepiej ukrócę możliwość komentowania tego wątku, bo niektórym nieco przygrzało.
                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment