Wrocław - Warszawa, Warszawa- Wrocław - teraz bliżej?
Collapse
X
-
Wrocław - Warszawa, Warszawa- Wrocław - teraz bliżej?
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
-
-
Link działa
Bardzo ciekawa informacja! Dawno nie leciałam samolotem, może na jakąś najbliższą imprezkę się skuszę?
-
-
Znak zapytania stąd, że trzeba doliczyć czas i koszt dojazdu z/do lotniska. Z Okęcia do Centrum pewnie jakieś 45 -do godziny, w korkach dłużej.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
To samo we Wrocu, ale to łącznie i tak prawie 2 godziny krócej Po za tym potraktowałam to raczej jako atrakcję, bo na codziń samolotami nie latam
Comment
-
-
No i za tę niską cenę bilet będziemy (to znaczy będziecie, ja mam awersję do samolotów ) musieli kupić parę miesięcy przed przelotem, a znając nasza spontaniczność przy organizacji wszelkich imprez może to być trudnebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
Doliczcie do ceny biletu jeszcze opłaty lotniskowe ...
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
Artykułu nie czytałem, to fakt, ale mówił mi to człowiek zorientowany w temacie i powtarzam tylko co usłyszałem ...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Przeczytajcie może ten artykuł, co? Przecież mówię, że są WLICZONE te opłaty. Opłata lotniskowa_55 zł. Bilet-19,99 zł
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Po za tym potraktowałam to raczej jako atrakcję, bo na codziń samolotami nie latamWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Przeczytajcie może ten artykuł, co? Przecież mówię, że są WLICZONE te opłaty. Opłata lotniskowa_55 zł. Bilet-19,99 zł
Jest kilka ale, np. - cytuję ze Słowa Polskiego - "W przypadku takich linii jak Air Polonia obowiązuje zasada: im wcześniej, tym taniej. Dzień przed podróżą za bilet możemy zapłacić już nawet cztery razy drożej". A do Londynu opłata lotniskowa to już 90 złotych ...
Comment
-
-
Tak, tylko temat jest o lotach między Wrocem a Warszawą, więc opłata lotniskowa za Londyn nijak tu pasuje
Comment
-
Comment