Wrocław - Warszawa, Warszawa- Wrocław - teraz bliżej?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Musi starcza ślepota mnie dopadła - nie widzę tam cennika
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23928

można sobie sprawdzić pod zakładką KUP BILET, ale nie dopatrzyłem się cennika, przynajmniej przybliżonego z opłatami dodatkowymi, tj. lotniskowymi, etc.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• roman-n
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2001.10
        • 183

ano coś się im wykrzaczyło w tej chwili - ale koncepcja "KUP BILET" jest słuszna - trzeba wybrac sobie trasę i termin przelotu a dopiero wtedy system pokazuje cene - ja sprawdzalem jakis tydzien temu i wyszlo 75PLN za przlot w jedna strone....
        Пиво не чай, стакана не хватит ;-)

Comment

• Piwofil
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2002.01
          • 907

Niestety nie ma żadnych zniżek szkolnych ani studenckich więc mi ciągle taniej wychodzi pociag, piwko można wypić swoje przy okazji Nie wiem jak to będzie wyglądać na pokładach tych samolotów, zwykle nie można. A poza tym naprawde mało kto planuje podróż z takim wyprzedzeniem, dziś plany zmieniają się z dnia na dzień, więc nawet można stracić pare złotch przy tak wczesnej rezerwacji. Ale mimo wszystko jest to nie wątpliwa atrakcja, może jak będe miał potrzebe dostać sie do Warszawy to się skusze, chociaż nie znam jeszcze rozkładu lotów, bo wrocławskie Mpk na lotnisko słabo jeździ, a taxi to kolejne 50 zł!!
          www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD

Comment

• lzkamil
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.01
            • 3611

Dobra wiadomosc dla... kolekcjonerow brytyjskich etykiet z naszego Forum

Na to czekalem. Pingpong mi wyskakuje jak znajomi sobie fruwaja do Francji, Niemiec czy nawet Pragi kiedy chca i ich na to spoko stac a do Wawy LOTem albo BA trzeszczy 4-5 razy tyle. A teraz na wiosne wreszcie moge szybko i tanio nawet na weekend skoczyc do domu. Stansted niby ode mnie 3 godziny jazdy ale to nie problem, tyle ze skodzinke trzeba zostawic na ulicy w pobliskim miasteczku i dojechac autobusem bo parking na lotnisku przez 4 dni wyjdzie duzo drozej niz sam lot A busami czy pociagami z Bristolu by wyszlo 3x dluzej i tyle samo drozej.
            Lepszy jabol pod okapem
            niż GŻ, CP i KP !

Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.

Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)

Comment

• robox
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.11
              • 8188

Dzisiaj na TVN podali o kłopotach AirPolonia, mało klientów, w zwiazku z czym ograniczają ilość lotów. Podali też, że firma oczekuje na pozwolenie lotów zagranicznych.

Comment

• robox
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.11
                • 8188

Kolejne rozwiązanie na szybkie połączenie Wrocław- Warszawa tutaj .

Comment

Przetwarzanie...
                X