Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Zrób coś dla Świętego Mikołaja [i inne gry]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyCzy to znaczy, że szef Marusi musi być transwerstytą?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelW grze rzuca się osobą w długich włosach, butach na szpilkach itp - więcej jeśli masz szefa mężczyznę, to żeby skutecznie się wyżyć, to albo musimy mieć szefa transwestytę, albo wyobrazić go sobie w peruce i damskich fatałaszkach np. na jakiejś imprezie [wtedy to dopiero robi się z tej gry prawdziwy fun]Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyCzy to znaczy, że szef Marusi musi być transwerstytą?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie, Marusia nie może mieć żadnego szefa, taki Marusiowy problem-nie-problemŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie, Marusia nie może mieć żadnego szefa, taki Marusiowy problem-nie-problemCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Przecież można wybrać szefa-faceta albo gońca-facetaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CezMarusia może wybrać gońcaComment
-
723) 589.34 m w pierwszej próbie dzisiaj.Last edited by kiszot; 2006-10-22, 12:47.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzPrawie 618 metrów,jak na razie wlazłem do pierwszej setki(96 miejsce)Na razie zostawię szefową w spokoju zaliczyła już tyle upadków,że ho ho.Jutro Ona sobie na mnie odbije
i spadłem na 276 miejsceLast edited by Pogoniarz; 2006-10-22, 13:09.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Można się pobawić w ścibskiego reportera
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Comment