A kto wie co to za jeden?
Nasze piwne ryjki
Collapse
X
-
-
Cyrkonia napisał(a)
A kto wie co to za jeden?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Nie mam możliwości technicznych zaprezentowania tutaj swojego ryjka, ale jeżeli ktoś posiada zdjęcia z wrześniowej Giełdy w CHOJNOWIE, to postaram się ujawnić
Wiem, że robione były na schodach przed MDK- iem (grupowe)i jakoś przypadkiem znalazłem się na tych schodach
Jak nie, to do zobaczenia LIVE w Świebodzicach
Comment
-
-
robox napisał(a)
Nie mam możliwości technicznych zaprezentowania tutaj swojego ryjka, ale jeżeli ktoś posiada zdjęcia z wrześniowej Giełdy w CHOJNOWIE, to postaram się ujawnić
Wiem, że robione były na schodach przed MDK- iem (grupowe)i jakoś przypadkiem znalazłem się na tych schodach
Jak nie, to do zobaczenia LIVE w ŚwiebodzicachWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
robox napisał(a)
A może tym osobom przykleiłbyś czarne prostokąciki na oczy i wtedy zdjęcie by poszło...Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
gdyby to było piwo a nie woda to bym wiedział
Comment
-
-
Comment
-
-
uhahhałem się nieźle patrząc na szanownego Pana Redaktora w tej pięknej pozie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
dobrze, że chociaż ręce widać bo bym pomyślał, że Pana Redaktora Naczelnego zamknieto i jest to zdjęcie do archiwum MSWiA (tylko nru brak i zdjęcia boku twarzy)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
nie do śmiechu
Artur - w moim przeogromnym archiwum mam i takie zdjęcie. Dwóch poważnych panów na nim widnieje.
Pytanie dla nowicjuszy (do 10 wypitych piw na Forum Brovarum): Kim są Ci dwaj gentelmeni? (tylko Ahumba nie podpowiadaj).
Nagroda: 0,5 l. piwa jasnego krajowej produkcji ufundowane przez Pana Redaktora Naczelnego.
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Krzysiu To oczywiście Ty i nasz SUPER ART[notatki się przydały?]
To był konkurs dla juniorów memberów a nie dla Starych PiwoszyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
kibole na trybunę
Pogoniarz - a co mówiłem? że do 10 wypitych piw czy nie?
To jest właśnie 10 - a nie dziesięć razy tyle i ciut!
Comment
-
Comment