Ejże , a czy ten osobnik z prawej strony , ten brodziaty w czapeczce , to nie czasem Janusz Rewiński ( Po kuracji odchudzjącej ? )
Nasze piwne ryjki
Collapse
X
-
ppns napisał(a)
Ejże , a czy ten osobnik z prawej strony , ten brodziaty w czapeczce , to nie czasem Janusz Rewiński ( Po kuracji odchudzjącej ? )Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
to nie siara
Nie - nie jest to Siara Siarzewski po kuracji i liftingu. Obok niego nie siedzi też lafirynda Siarzewska ani Killer!
Zgadujcie dalej.
Najbliżej prawdy jest znany odkrywca marcopolok, który jednak ma więcej niż 10 piw...
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
[to pewnie przez śledzika, który żle wpłynął na mój wzrok...].Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Jaki ja tam senior-trzy tygodnie na Forum
Comment
-
-
śledzik a piwo
Pogoniarz!
Nie mieszaj warsiawiakowi i innym zza drugiej strony Odry w głowach, bo jeszcze pomyślą, że my tu w Szczecinie rzeczywiście śledzia pod piwo trąbimy!
Comment
-
-
No ładnie,nawet nie skosztowałem żadnej rybki,a wyszło ,że piłem piwko pod nią.Ku zdziwieniu znajomych jako jedyny atakowałem Inni woleli jakieś trunki bardziej voltowe Także śledzik był tylko w przenośni.Only beer.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
A kto wie co to za jeden?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Comment
-
-
A mój wizerunek nie jest "ludzki"?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment