A co to jest, że Maleństwo nie śpi o tej porze. Czyżby maleństwo Maleństwu spać nie dawało
Nasze piwne ryjki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamyczek77To Ty miałeś DREDY????Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Twojej slodkiej buzi okolonej "wyciorami".
Się znajdzie odpowiednie zdjęcie, się zeskanuje, się wrzuci i się okaże, czy ta buzia jest słodka.
Comment
-
-
-
No bracie, spod grubych pokladow kurzu musiales to wygrzebac Ale kontuzja sie nikomu nie przytrafila, sloiki z dna studni zostaly odzyskane i pare Lodzkich Mocnych z tej okazji zrobionych A ten sznurek marki Interpan to byl szczyt marzen polskiego lojanta w tamtych czasach
Na poprzedniej stronie tematu widac jak sie moj ryjek w miedzyczasie postarzalLast edited by lzkamil; 2005-04-04, 11:24.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamil(...)jak sie moj ryjek w miedzyczasie postarzal
A pamiętasz jeszcze jak planowaliśmy nazwać tą pierwszą (i jedyną) poprowadzoną w Kolumnie koło Łasku drogę wspinaczkową?Dziku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąNa poprzedniej stronie wyglądasz kubek w kubek jak Predrag Mijatović.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąNa poprzedniej stronie wyglądasz kubek w kubek jak Predrag Mijatović.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuA pamiętasz jeszcze jak planowaliśmy nazwać tą pierwszą (i jedyną) poprowadzoną w Kolumnie koło Łasku drogę wspinaczkową?
Dla niegramotnych - obie nazwy to gry polslowek, ta pierwsza autorstwa Dzika, druga mojegoLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
hhhmmmm
chciałam sobie Was pooglądać.... ale link jest do bani... --> http://www.easyrider.of.pl/
Dotrwałam do 8 str. ... jutro reszta
Comment
-
-
To naprawdę nie przyłapałeś kobiety na chichotaniu z Twoich pośladków?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment