No, słodka buzia. Aż wykręca.
Nasze piwne ryjki
Collapse
X
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakpatrzac na zdjęcie(oczy) to ten Tymbark był chyba "grubo" po terminie.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksoto mój ryjek podczas rowerowego wypadu w hasle na bolnhormie z tuborgiem w ręku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiNo anteks, ryjek jak ryjek, piwo jak piwo, ale ta koszulka u dołu coś zaczyna się napinać wiem tarczyca (piwna) się obniżaMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiNo anteks, ryjek jak ryjek, piwo jak piwo, ale ta koszulka u dołu coś zaczyna się napinać wiem tarczyca (piwna) się obniża
To zestawienie musi ciekawie smakować
No chyba, że lód jest o smaku piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoA ja się zastanawiam, co w jednej ręce robi otwarte piwo (przynajmniej tak wygląda), a w drugiej lód
To zestawienie musi ciekawie smakować
No chyba, że lód jest o smaku piwaMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Łatwiej będzie Cię rozpoznać, gdy wkrótce zawitasz do Warszawy...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antekslód należał do operatora ,który akurat ręce miał zajęte czymś innym
Comment
-
Comment