Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
Nasze piwne ryjki
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelTo był zwykły melon ze sklepu (a właściwie z lodówki) w towarzystwie niewyspanego Cyborga = nic godnego uwagi i tylu niemerytorycznych postówGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNo to zanim Arcy coś kompromitującego zamieści...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becika mozesz pozwolic aby sami forumowicze to ocenili czy Cyborg z melonem nie jest godnym uwagi?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyZ tym pytaniem należałoby się także zwrócić do szczęśliwego posiadacza filmu. Najlepiej byłoby zwrócić się niejako przy okazji także z propozycją korupcyjnąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
1. Alf pochodził z Melmak.
2. Kotek zaginął w akcji, ale Cyborg był wtedy w Żywcu.
3. Zdjęcia Cyborga ogólnie mogą służyć do straszenia nowych Forumowiczów, niegrzecznych dzieci albo alkoholików.
4. Howgh.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel1. Alf pochodził z Melmak.
2. Kotek zaginął w akcji, ale Cyborg był wtedy w Żywcu.
3. Zdjęcia Cyborga ogólnie mogą służyć do straszenia nowych Forumowiczów, niegrzecznych dzieci albo alkoholików.
4. Howgh.
Choć z drugiej strony, wróble ćwierkają, że Cyborg lubi koty. Choć o ewentualnej konsumpcji nie donoszą.
Nie przekonuje mnie też teoria o straszeniu Cyborgiem.
HowghBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Skoro nie udało mi się nakłonić Cyborga do skosztowania utopenca (ani nawet cebulki), to nie sądzę aby koty w jej towarzystwie musiały unikać posiłków
Adamie, Twoja propozycja może zaowocować przesłaniem zdjęć drogą mailową. Ale za umieszczenie na forum to trzeba by przebić potencjalną ofertę Cyborga, a to będzie truuudneLast edited by arcy; 2005-08-04, 20:31.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcySkoro nie udało mi się nakłonić Cyborga do skosztowania utopenca (ani nawet cebulki), to nie sądzę aby koty w jej towarzystwie musiały unikać posiłków
Adamie, Twoja propozycja może zaowocować przesłaniem zdjęć drogą mailową. Ale za umieszczenie na forum to trzeba by przebić potencjalną ofertę Cyborga, a to będzie truuudneBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiCyborgu ten kotek ze zdjęcia to on żyje jeszcze ?? bo wygląda to jak byś się na niego czaiła jak ten Alf z melamk co nie lubił kotów, czy nawet lubił ale jeść
Aczkolwiek może być i tak, że nawiał po bliskim kontakcie z Cyborgiem
Comment
-
-
Comment