Mały ryjek rośnie i ma straszne upodobania: motocykle, pociągi, a nade wszystko traktory. Były u nas takie tam dożynki - wicie, rozumicie - połączone z wystawą rolniczą. Stało w Alejach klikanaście przepięknych traktorów, na widok których Artur piszczał z zachwytu. Ki diabeł?
Attached Files
Ostatnia zmiana dokonana przez garfunkel; 2009-09-14, 08:51.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
Mały ryjek rośnie i ma straszne upodobania: motocykle, pociągi, a nade wszystko traktory. Były u nas takie tam dożynki - wicie, rozumicie - połączone z wystawą rolniczą. Stało w Alejach klikanaście przepięknych traktorów, na widok których Artur piszczał z zachwytu. Ki diabeł?
rolnik pani, rolnik
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
A czym ma się, kuchenka, interesować? Lalkami?
U mnie też były dożynki (bez wicie, rozumicie), przybyło kilku przedstawicieli firm produkujących traktory. Trzeba było widzieć tych wszystkich facetów, którzy wspinali się do kabin, przyciskali, przekręcali, co się dało, a ile interesujących fotografii wtedy powstało!
Jak byłem mały i rezydowałem na wsi, to w zasadzie cały dzień spędzałem na traktorze, włącznie z posiłkami. Do dziś lubię zapach traktorzych spalin (uwielbienie dla dwusuwich już mi przeszło).
E-prezesie, w takich matriksowych okularach wystąpiłeś?
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Comment