Zośce już się Janów podoba...
Nasze piwne ryjki
Collapse
X
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziZośce już się Janów podoba...
Oszukujesz Jej się faxe podobaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziOszukujesz Jej się faxe podoba
Comment
-
-
Będzie, będzie, ale raczej u teściów...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziray i e-prezes
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedziMały ryjek rośnie i ma straszne upodobania: motocykle, pociągi, a nade wszystko traktory. Były u nas takie tam dożynki - wicie, rozumicie - połączone z wystawą rolniczą. Stało w Alejach klikanaście przepięknych traktorów, na widok których Artur piszczał z zachwytu. Ki diabeł?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedziMały ryjek rośnie i ma straszne upodobania: motocykle, pociągi, a nade wszystko traktory. Były u nas takie tam dożynki - wicie, rozumicie - połączone z wystawą rolniczą. Stało w Alejach klikanaście przepięknych traktorów, na widok których Artur piszczał z zachwytu. Ki diabeł?
U mnie też były dożynki (bez wicie, rozumicie), przybyło kilku przedstawicieli firm produkujących traktory. Trzeba było widzieć tych wszystkich facetów, którzy wspinali się do kabin, przyciskali, przekręcali, co się dało, a ile interesujących fotografii wtedy powstało!
Comment
-
-
Jak byłem mały i rezydowałem na wsi, to w zasadzie cały dzień spędzałem na traktorze, włącznie z posiłkami. Do dziś lubię zapach traktorzych spalin (uwielbienie dla dwusuwich już mi przeszło).
E-prezesie, w takich matriksowych okularach wystąpiłeś?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi(...)
E-prezesie, w takich matriksowych okularach wystąpiłeś?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment