Nie mam możliwości technicznych zaprezentowania tutaj swojego ryjka, ale jeżeli ktoś posiada zdjęcia z wrześniowej Giełdy w CHOJNOWIE, to postaram się ujawnić
Wiem, że robione były na schodach przed MDK- iem (grupowe)i jakoś przypadkiem znalazłem się na tych schodach
Jak nie, to do zobaczenia LIVE w Świebodzicach
robox napisał(a) Nie mam możliwości technicznych zaprezentowania tutaj swojego ryjka, ale jeżeli ktoś posiada zdjęcia z wrześniowej Giełdy w CHOJNOWIE, to postaram się ujawnić
Wiem, że robione były na schodach przed MDK- iem (grupowe)i jakoś przypadkiem znalazłem się na tych schodach
Jak nie, to do zobaczenia LIVE w Świebodzicach
ja robiłem to zdjęcie, ale są na nim osoby, które nie chcą pokazywać swego ryjka.
dobrze, że chociaż ręce widać bo bym pomyślał, że Pana Redaktora Naczelnego zamknieto i jest to zdjęcie do archiwum MSWiA (tylko nru brak i zdjęcia boku twarzy)
Artur - w moim przeogromnym archiwum mam i takie zdjęcie. Dwóch poważnych panów na nim widnieje.
Pytanie dla nowicjuszy (do 10 wypitych piw na Forum Brovarum): Kim są Ci dwaj gentelmeni? (tylko Ahumba nie podpowiadaj).
Nagroda: 0,5 l. piwa jasnego krajowej produkcji ufundowane przez Pana Redaktora Naczelnego.
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Comment