Następnym razem przy ogłaszaniu tego typu konkursu postaraj się o wstawienie anonimowego pliku fotograficznego bo tytuł" Ja i Art" jest bardzo jednoznaczny
Nie - nie jest to Siara Siarzewski po kuracji i liftingu. Obok niego nie siedzi też lafirynda Siarzewska ani Killer!
Zgadujcie dalej.
Najbliżej prawdy jest znany odkrywca marcopolok, który jednak ma więcej niż 10 piw...
Jaki ja tam senior-trzy tygodnie na Forum - ja się dalej uważam za juniora.Druga strona medalu-nie doczytałem[to pewnie przez śledzika, który żle wpłynął na mój wzrok...].
Pogoniarz!
Nie mieszaj warsiawiakowi i innym zza drugiej strony Odry w głowach, bo jeszcze pomyślą, że my tu w Szczecinie rzeczywiście śledzia pod piwo trąbimy!
No ładnie,nawet nie skosztowałem żadnej rybki,a wyszło ,że piłem piwko pod nią.Ku zdziwieniu znajomych jako jedyny atakowałem Inni woleli jakieś trunki bardziej voltowe Także śledzik był tylko w przenośni.Only beer.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Comment