A ja dorzucę bardzo już archiwalne zdjęcie pewnych piwnych ryjków
Mam nadzieję, że Lzkamil się nie obrazi, ale jakby co - to niech wspomni na fakt, że poprzez swój ówczesny kunszt asekuracji omal nie doprowadził mnie do kontujzji za którą bardzo bym się obraził...
Attached Files
Ostatnia zmiana dokonana przez dziku; 2005-04-04, 11:07.
No bracie, spod grubych pokladow kurzu musiales to wygrzebac Ale kontuzja sie nikomu nie przytrafila, sloiki z dna studni zostaly odzyskane i pare Lodzkich Mocnych z tej okazji zrobionych A ten sznurek marki Interpan to byl szczyt marzen polskiego lojanta w tamtych czasach
Na poprzedniej stronie tematu widac jak sie moj ryjek w miedzyczasie postarzal
Ostatnia zmiana dokonana przez lzkamil; 2005-04-04, 11:24.
Mój ryjek zaś nic a nic się nie zmienił...
A pamiętasz jeszcze jak planowaliśmy nazwać tą pierwszą (i jedyną) poprowadzoną w Kolumnie koło Łasku drogę wspinaczkową?
Na poprzedniej stronie wyglądasz kubek w kubek jak Predrag Mijatović.
Miejsce zrobienia zdjecia by sie zgadzalo... tylko gram nie na tej pozycji
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dziku
A pamiętasz jeszcze jak planowaliśmy nazwać tą pierwszą (i jedyną) poprowadzoną w Kolumnie koło Łasku drogę wspinaczkową?
Pewnie ze pamietam! Mialo byc 'Pazur Glizdy' ale wlascicielce studni (Isia - pozdrowka ) sie nie spodobala wiec stanelo na nazwie 'Brydzysci piją po 13 lewach'.
Dla niegramotnych - obie nazwy to gry polslowek, ta pierwsza autorstwa Dzika, druga mojego
To naprawdę nie przyłapałeś kobiety na chichotaniu z Twoich pośladków?
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Comment