Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
Mam do was pytanie: Jak zmienić w Corelu rozdzielczość, etc. zdjęcia, które ma ok. 0,5 MB, tam żeby można było go tu zamieścić?
Chodzi o PhotoPainta? Bo chyba nie Drawa? Wersja 8.0 > Menu [Obrazek] > [Zmień rozmiar/rozdzielczość...].
Polecam jednak do tego celu rewelacyjnego IrfanView. Darmowy, z mnóstwem opcji i z polskim pluginem.
Poza tym, ART umieścił prosty poradnik edycji grafiki własnie na przykładzie Irfana, ale jakoś znaleźć go nie mogę . Pomoc nie działa, a chyba to tam było...
Ja jestem ten po lewej. Do tego po prawej się nie przyznaję. Albo odwrotnie, już nie pamiętam.
To były moje pierwsze zabawy z cyfrówką, kiedy chciałem nacieszyć się swoim nowym nabytkiem. Planowałem też większą imprezę, ale jakoś nie mogliśmy się wszyscy zejść w jednym miejscu.
Hannibal, trochę do Orłosia z Teleekspresu podobny jesteś
Musiałem tak zmniejszyć rozdzielczość i rozmiar tych zdjęć, że teraz jest trochę gorsza jakość. Ale w rzeczywistości, to nie jestem podobny do Orłosia.
Hannibal, trochę do Orłosia z Teleekspresu podobny jesteś
Za to Tomasz_FK na fotce z profilu przypomina trochę doktora Rafalskiego z Klanu , a na zdjęciu z "bratem bliźniakiem" jest identyczny jak jeden typ ode mnie z pracy, nie znacie go więc uwierzcie
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Comment