Samemu tak trochę głupio pić
Nasze piwne ryjki
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalMam do was pytanie: Jak zmienić w Corelu rozdzielczość, etc. zdjęcia, które ma ok. 0,5 MB, tam żeby można było go tu zamieścić?
Polecam jednak do tego celu rewelacyjnego IrfanView. Darmowy, z mnóstwem opcji i z polskim pluginem.
Poza tym, ART umieścił prosty poradnik edycji grafiki własnie na przykładzie Irfana, ale jakoś znaleźć go nie mogę . Pomoc nie działa, a chyba to tam było...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalI jeszcze jedno zdjęcie z profilu.
Tym razem koło mnie siedzi moja siostra cioteczna.
A i jeszcze jedno - oba zdjęcia są z wigilii 2004"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Ja jestem ten po lewej. Do tego po prawej się nie przyznaję. Albo odwrotnie, już nie pamiętam.
To były moje pierwsze zabawy z cyfrówką, kiedy chciałem nacieszyć się swoim nowym nabytkiem. Planowałem też większą imprezę, ale jakoś nie mogliśmy się wszyscy zejść w jednym miejscu.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Hannibal, trochę do Orłosia z Teleekspresu podobny jesteś"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Hannibal, trochę do Orłosia z Teleekspresu podobny jesteśJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
Comment