To ja przypomnę mój postarzały ryjek: Adam16 i Hajduki
Nasze piwne ryjki
Collapse
X
-
Last edited by adam16; 2005-08-04, 12:24.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16To ja przypomnę mój postarzały ryjek: Adam16 i HajdukiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelGrunt to odpowiedni come back po chorobie I do tego z motywem architektonicznym...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16...tak się jeszcze zastanawaim nad waflem z tymże motywem
Kurczaczek, w nocy cały ten temat Cyborg przejrzał - ale tu się działo! A jakie Administracja ma zdjęcia! Trzeba będzie przemyśleć, może się jakoś też ujawnićCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcySię wywoła zdjęcia z Poznania, to się ujawni - np. w towarzystwie pewnego melona albo Cyborga w wersji uzbrojonej (w Unrealu)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcySię wywoła zdjęcia z Poznania, to się ujawni - np. w towarzystwie pewnego melona albo Cyborga w wersji uzbrojonej (w Unrealu)
Comment
-
Comment