Mam taki temat: przemysl piwowarski - rynek piwa w Polsce, jego strujtura i strategia rozwoju...Jak ktos ma jakies materialy prosze o kontak na maila seybr@3wp.pl
Pomoc w pracy o Piwku
Collapse
X
-
Poszperaj, poszukaj. Napisz - zamieść a my się wypowiemy i uzupełnimy. Zadaj konkretne pytanie świadczące o tym, że wykonałeś sam jakąś robotę wtedy na pewno pomożemy. Natomiast nie licz, że dostaniesz wszystko bez swojego wysiłku. Jeżeli dasz coś z siebie - my damy coś od nas.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Może taka oferta z Allegro kogoś zainteresuje
Znalazłem przypadkiem. Niezainteresowanych przepraszam.Dziku
Comment
-
dziku napisał(a)
Może taka oferta z Allegro kogoś zainteresuje
Znalazłem przypadkiem. Niezainteresowanych przepraszam.
Dotyczy ona oczywiście ciężarówek
Tak to jest jak się posty pisze w biegu.
Jeśli Art może ten post stąd usunąć to bardzo proszę.Dziku
Comment
Related Topics
Collapse
-
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
-
Powoli, słowo po słowie powstaje książka mojego autorstwa o porterze bałtyckim. Jednym z rozdziałów będzie oczywiście historia, zahaczająca o genezę porteru jako takiego w Londynie, jego sukces eksportowy i dalsze losy w krajach basenu Morza Bałtyckiego. Od pierwszych porterów warzonych...
-
Channel: Historia
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Będąc przejazdem przez Przemyśl musiałem się tam udać bo okazja pewnie szybko by się nie powtórzyła. Browar położony 3km od dworca pkp. W budynku hotelu i kasyna... Tak to się wszystko ułożyło właścicielowi że żeby się napić piwa trzeba wejść do salonu gier co wiąże się z...
-
Channel: Podkarpackie
-
-
Wbrew skojarzeniom nie jest to dzika mordownia dla rozwrzeszczanej młodzieży, a przytulna kawiarnia z ciepłą atmosferą, przyzwoitym wystrojem i nastrojową muzyką.
Jest to zarazem firmowy pub przemyskiego browaru Grodzkiego.
W stałej ofercie są cztery rodzaje piwa (Pils,...-
Channel: Podkarpackie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment