Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
Nasze pozapiwne pasje i zainteresowania
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzWracając do łowienia rybek,byłem kilka razy w tym roku nad wodą i efekty są takie:
3- cierniki-wpuszczone z powrotem do wody
3- jazgarze-nie przeżyły.
kilkadziesiąt okoni-dokarmiłem nimi koty w pracy,częściowo zjedliśmy Westa i ja.
2- sandacze-zjedzone
1-leszcz-zjedzony
około 20 płotek rozdanych, plus kilka zjedzonych.
O dziwo woda w basenie portowym przeczyściła się
Ja w tym roku byłem kilkanaście razy.Ryb nie liczyłem....ale było sporo leszczy,krąpii i byczków. Pozdr. i życze udanych łowów...z regulaminem w dłonichickkiller :)
Comment
-
-
Jestem dziś uszczęśliwiona, bo wczoraj udało mi się zamustrować na dość duży żaglowiec
" Kapitan Głowacki". Płynęlismy z Trzebieży do Szczecina na słynne u nas Wały Chrobrego, gdzie odbywała sie całkiem przyjemna impreza dla Szczecinian. Wejście na Wały pełne wrażeń, parada rejowa ku aplauzie ludzi z nabrzeża. Ja niestety nie mogłam wleźć na reje z prozaicznego powodu zapalenia korzonków. ( niech to ...) W porcie, podczas parady wgramolilam się tylko na bukszpryt (wystające drzewce odbiegające od dziobu jachtu). Tak w ogóle, to żegluję wiele lat.Zaliczyłam kilka rejsów morskich, ale wolę żeglarstwo śródlądowe. Doświadczyłam, że żeglarstwo oprócz tego, że przyjemne, jedyne w swoim rodzaju, to równiez szkoła charakteru i wielka nauka życia.
Kiedyś jeszcze uprawiałam jazde konną . Milość do koni pozostała. Czas i możliwości nie pozwalają na robienie wszystkiego o czym marzę.Szkoda.Last edited by Westa; 2006-05-07, 17:42.
Comment
-
-
w tym roku postanowiłem wrócić do starej pasji .... do wędkarstwa.
uwielbiam ten spokój, czyste powietrze i czysty umysł ... z dala od cywilizacji i problemów.
tylko ja i woda.
jutro jadę na połowy nocne. wylegiwanie się na krzesełku, spogladanie w niebo, świetliki na spławikach, wschód słońca a za plecami ognisko i kiełbaski.
... chyba o czymś zapomniałem ......
juz wiem !!
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
W związku z tym, że przez pewien czas nie będę upgrade'ował sprzętu postanowiłem odświeżyć sobie kultowe gierki w które grałem w swojej komputerowej młodości. Na pierwszy rzut poszedł Hexen II, którego kupiłem na Allegro (notabene fajnie byłoby zdobyć jeszcze dodatek do niej, bo w niego nie grałem). Za parę dni dostanę MDK, a w przerwie H II szukałem demka Unreal'a i nigdzie nie ma. Ma ktoś może, ew. całą grę - oczywiście legalną.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes(...)szukałem demka Unreal'a i nigdzie nie ma. Ma ktoś może, ew. całą grę - oczywiście legalną.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Ostatnio dopadło mnie nowe... tak od lutego jestem namiętnym graczem w pokera odmiana Texas Holdem. Przy okazji może ktoś jeszcze grywa (zwłaszcza z osób wybierających się na zlot można "potrenować" )."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziOstatnio dopadło mnie nowe... tak od lutego jestem namiętnym graczem w pokera odmiana Texas Holdem. Przy okazji może ktoś jeszcze grywa (zwłaszcza z osób wybierających się na zlot można "potrenować" ).
Comment
-
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Moje pozapiwne pasje:
-od 26 lat Widzew Łódż
-od 15 lat budownictwo (moja branża)
-od 12 lat spożywanie whisky (od kilku lat kolekcjonuję)
-od jakiegoś czasu giełda i fundusze ( bardzo przyjemna pasja )
Poza tym, wiele innych pomniejszych pasji, np.starsze polskie filmy, dobra muzyka (Pink Floyd itp.). Ciężko wszystkie pasje wymienić, skupiłem się na największych.Last edited by mr-perez; 2007-07-11, 13:57.
Comment
-
Comment