Przepraszam was wszystkich..

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ouzo
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.10
    • 24

Przepraszam was wszystkich..

Tak jak widac w temacie chcialbym was przeprosic.Pewnie zastanawiacie sie za co..Otoz wiele kolekcjonerow pisalo do mnie na e-mail czy tez na gadu-gadu.Jednakze ja,odpisywalem mowiac ze nie mam czasu,ze kiedy indziej dokonamy wymiany.A prawda byla w rzeczywistosci zupelnie inna.
    Otoz kapsle zaczely mnie nudzic,mialem ich dosyc,nie chcialo mi sie ich liczyc,ukladac itp [ teraz mysliscie sobie ze co to za tego ouza za kolekcjoner,pewnie jakis gowniarz] Ale po pewnym czasie zaczelo mi brakowac tego wszystkiego.Tego kontaktu z ludzmi z roznych zakatkow Polski czy tez innych krajow Europy czy Swiata.Zaczelo brakowac tych popoludni w ktorych liczylem,pielegnowalem moje metalowe cudenka.Zrozumialem ze kapsle to nieodlaczna czesc mojego zycia...

Na zakonczenie.Naprawde was przepraszam.Od teraz mozecie do mnie korespondowac i obiecuje wam ze bede odpisywal i staral sie pomoc.

p.s Sory za to ze nie uzywam polskich liter.Cos nie tak z klawiatura

Related Topics

Collapse

• dadek
    Czechy, Vojkovice 252, Pivovar Koníček
    dadek
    Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
    2023-11-22, 05:14
  • Wawo
    Kolekcja puszek. Polskie i zagraniczne, tylko piwne.
    Wawo
    Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
    2020-10-29, 16:20
  • Shedao
    Litwa, Kowno, Rusmenių g. 35, Apynys Alaus Darykla
    Shedao
    Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
    2025-01-07, 14:37
  • darekd
    Pinta, Czarna Dziura
    darekd
    Schwarzbier z Wieprza (tzn. z browaru w Wieprzu)
    13% ekstr.,
    5,5% alk.

Aromat - nie jest przesadnie intensywny, słodowy z gorzką czekoladą, ciut palony
    Piana - wysoka, średnia trwałość, dłuższa koronka, trochę zostaje na szkle
    Barwa - praktycznie czarna,...
    2024-12-03, 00:04
  • darekd
    Moon Lark, Wharf
    darekd
    English Brown Porter,

5,2% alk.

Chmielony nie wiedzieć w sumie czemu Citrą i Mosaikiem. Nawet już z amerykańskich chmieli wybrałbym coś bardziej odpowiedniego do tego typu piwa, ale na ich stronie jest rozbieżność (zresztą nie po raz pierwszy), bo podają niemiecki...
    2024-12-02, 23:48
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...