Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Takie małe pożegnanie.
Collapse
X
-
Michale powodzenia na obczyźnie, nie zapominaj o nas. Twoje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyTrzymaj się Biermann ! i nie zapomnij przysłać adresu cobyś w tym patrolu piwnym nie czuł się osamotniony. Jak się już urządzisz to przyjeżdżamy na parapetówę
Comment
-
-
Powiem krótko, Powodzenia! Miło było Cię poznać osobiście."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann...
Do Polski bede się zjawiał średnio raz na miesiąc, przynajmniej do czasu kiedy nie ściągnę rodzinki ...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzieki za mile slowa.... w bolach ale wyjazd doszedl do skotku... to moj pierwszy kontakt z netem stad. Na razie z kafejki, w przyszlym tygodniu mam miec biuro i w nim kompa, a za dwa tyg. laptopa z normalna klawiatura.
Inne info i relacje z piwnego raju pewno niedlugo sie pojawia ale juz a innym temacieOstatnia zmiana dokonana przez biermann; 2006-10-20, 19:01."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannDzieki za mile slowa.... w bolach ale wyjazd doszedl do skotku... to moj pierwszy kontakt z netem stad. Na razie z kafejki, w prwyszlym tygodniu mam miec kompa a biurze a za dwa tyg. laptopa z normalna klawiatura.
Inne info i relacje z piwnego raju pewno niedlugo sie pojawia ale juz a innym temacie
Witaj nam emigrancie po nie tak długiej nieobecnościŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykA fe teraz musisz pić belgijskie piwa. Ciekawe ile dni upłynie zanim się stęsknisz za takim Lechem
Witaj nam emigrancie po nie tak długiej nieobecności"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment