Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Trzymaj się Biermann ! i nie zapomnij przysłać adresu cobyś w tym patrolu piwnym nie czuł się osamotniony. Jak się już urządzisz to przyjeżdżamy na parapetówę
Jestem ZA Trzymaj się i niech Ci "szychowanie" do głowy nie uderzy
Powiem krótko, Powodzenia! Miło było Cię poznać osobiście.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Powodzenia Biermann
I dziękuję za każdą życzliwą (innych nie było) podpowiedź, którą mi udzieliłeś. Zawsze z nich chętnie korzystałem i rad będę gdy dalej będę mógł z nich korzystać.
Bardzo żałuje, że w tak krótkim okresie z Polski wyjeżdża
dwóch czołowych poznańskich kolekcjonerów... (biermann
i wassup007)
Michale, Marcinie życzę Wam powodzenia na nowej drodze
Michał, Michał trzymaj się!
Wyjazdu za chlebem nie zazdroszczę ale kraju docelowego BARDZO!
W piwnym raju bywam raz do roku i mówię Ci - pod tym względem będziesz mial tam super!
Jeszcze raz - POWODZENIA!
Dzieki za mile slowa.... w bolach ale wyjazd doszedl do skotku... to moj pierwszy kontakt z netem stad. Na razie z kafejki, w przyszlym tygodniu mam miec biuro i w nim kompa, a za dwa tyg. laptopa z normalna klawiatura.
Inne info i relacje z piwnego raju pewno niedlugo sie pojawia ale juz a innym temacie
Ostatnia zmiana dokonana przez biermann; 2006-10-20, 19:01.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Dzieki za mile slowa.... w bolach ale wyjazd doszedl do skotku... to moj pierwszy kontakt z netem stad. Na razie z kafejki, w prwyszlym tygodniu mam miec kompa a biurze a za dwa tyg. laptopa z normalna klawiatura.
Inne info i relacje z piwnego raju pewno niedlugo sie pojawia ale juz a innym temacie
A fe teraz musisz pić belgijskie piwa. Ciekawe ile dni upłynie zanim się stęsknisz za takim Lechem
Witaj nam emigrancie po nie tak długiej nieobecności
A fe teraz musisz pić belgijskie piwa. Ciekawe ile dni upłynie zanim się stęsknisz za takim Lechem
Witaj nam emigrancie po nie tak długiej nieobecności
Hihi Lech Premium i Zywiec tez jest do kupienia
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
W holenderskiej części karaibskiej wyspy Sint Maarten na Małych Antylach, od 2020 roku działa browar przemysłowy o nazwie SXM Beer.
Jest to aktualnie największy browar na wyspie, a jego nazwa pochodzi oczywiście od kodu IATA tutejszego lotniska Princess Juliana.
Lotnisko jest jedną...
Kolejny mały browar przemysłowy na małej wyspie, zlokalizowany na południowo-wschodnim skrawku holenderskiej części St. Maarten.
Pół kilometra od browaru znajduje się międzynarodowy port morski, do którego przybijają wielkie wycieczkowce, dowożące na wyspę każdego dnia tysiące...
Browar Pelikaan Brewery znajduje się zaledwie kilkaset metrów od przemysłowego SXM, który opisywałem już wcześniej.
Pelikaan jako pierwszy został przeze mnie wzięty na cel w czasie piwnej eksploracji wyspy.
Browar znajduje się w willi w pobliżu zatoki, na spokojnej uliczce domków...
Comment