Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Takie małe pożegnanie.
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
No to "płyń" szczęśliwie i wracaj. Ciekawe, kto będzie się nas czepiał jak Ciebie nie będzie?"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedzi...Ciekawe, kto będzie się nas czepiał jak Ciebie nie będzie?
Powodzenia Krzysiu i szybkiego powrotu.Poszukuję
Comment
-
-
Jutro znikam na miesiąc w czarnej Afryce.
Według naszego kalendarza (nie Etiopskiego) Święta i Nowy Rok spędzę tam.
Więc Wszystkim wesołych Świąt i radosnego Sylwestra, świetnej zabawy.
Do zobaczenia.
Ps. Ludzie jeżdżą na strefę zmiany daty żeby dwa razy witać nowy rok a ja tak jadę, że po sylwestrze 07/08 moim następnym będzie 09/10. W Etiopi mają inny kalendarz i nowy rok mieli 11 września.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
W związku z obowiązkami w nowej pracy i dodatkowymi zajęciami, które są dla mnie priorytetowe przez najbliższe 6 miesięcy, być może dłużej... a raczej na pewno dłużej nie będę czynnie uczestniczyć w spotkaniach czy to giełdowych czy piwowarskich a i czasu, który poświęcę na browar.biz też nie będzie dużo zatem żegnam się z Wami drodzy forumowicze
Comment
-
-
Cholera, kto nam będzie marudził
Wracaj prędko!Last edited by ART; 2009-08-10, 21:22.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ok, to ja znikam w poniedziałek- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment