Powodzenia Latarniku!
Takie małe pożegnanie.
Collapse
X
-
Sekcja Nowojorska czekaPopieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Latarniku - szybkiego dorobienia się komputera i równie szybkiego powrotu na forum.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PepekLatarniku (...)szybkiego powrotu na forum.
tylu samo lądowań, co startów.Ostatnia zmiana dokonana przez naczelnik; 2005-03-19, 03:39.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
tak jest! szybkiego dorobienia się komputera! Za brak ą i ę i tak Ci się dostanie, a co- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LatarnikPonieważ wyjeżdżam bardzo daleko, za niecałe 2 tygodnie (30 marca), zniknę z forum na czas nieokreślony (aż dorobię się nowego komputera), a gdy pojawię się znów nie będę używał polskich czcionek.
Dlatego pragnę już teraz pożegnać się ze wszystkimi forumowiczami, którzy zauważyli moje istnienie na forum.
Pijcie piwa z małych browarów !!!
Wasze Zdrowie !!!
Powodzenia na obczyźnie i szybkiego powrotu na forum.
Comment
-
-
I ja muszę się wpisać w temacie, dla którego lepiej by było, gdyby go nie było
Muszę od Was odpocząć bo coś mi się poprzestawiało i zapomniałem jak wygląda normalna noc np. z piątku na sobotę. Ostatnio żyłem tylko długimi nockami z piątku do poniedziałku
A teraz poważnie : muszę troche potajniaczyć w najbliższym czasie...
A teraz bardzo poważnie : mocno ograniczam udział we wszelkich spotkaniach towarzysko-piwnych, ponieważ zdecydowałem postudiować trochę za zachodnią granicą.
Mam nadzieję, że za jakiś czas, jak się zobaczymy na giełdzie w Świdnicy, a może wcześniej, to się rozpoznamy
Prośba do BIGBy - nie wchłaniajcie mojej aparatury i personelu
Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Ale aleeee będę tęsknićŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikI ja muszę się wpisać w temacie, dla którego lepiej by było, gdyby go nie było
(...)
Prośba do BIGBy - nie wchłaniajcie mojej aparatury i personelu
Wracaj szybko, to może Cię zaniechamybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyPrzyznaj się, komu teraz będziemy gratulowali Naczelnika.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironWracaj szybko, to może Cię zaniechamyPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Naczelnik bez przesady. Niemcy to przecież kraj ościenny. Możesz składać nam częstsze wizyty niż dopiero podczas przyszłorocznej Świdnicy. Nie krępuj się
Comment
-
Comment