Naczelniku - kto mi teraz będzie wysyłał niezrozumiałe smsy o dziwnych porach dnia i nocy? Studiuj zapamiętale i wracaj, kiedy już za polskim domowym piwem się stęsknisz
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Do pracy przyjęto nowe osoby. Aby nie dawać złego przykładu staram się nie pokazywać, że w czasie pracy można smigać po stronach sieciowych. Muszę więc zejść do jeszcze większej konspiracji niż zwykle. Postaram się jednak jak najczęściej zaglądać na browar. Mimo wszystko dziś odwiedzam browar po raz piąty chyba tylko mniej piszę.
Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2005-10-24, 12:54.
Tym razem na mnie przyszła pora - wybywam z rzeczywistości wirtualnej i poniekąd realnej również. Dzięki Forumowiczom za miłe chwile (złe już prawie zapomniałam), życzę owocnych zbiorów i pysznych degustacji. Do spotkania w tym lub przyszłym życiu.
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Tym razem na mnie przyszła pora - wybywam z rzeczywistości wirtualnej i poniekąd realnej również. Dzięki Forumowiczom za miłe chwile (złe już prawie zapomniałam), życzę owocnych zbiorów i pysznych degustacji. Do spotkania w tym lub przyszłym życiu.
Cyborgu - rychłego powrotu. Wracaj tu jak najprędzej.
Comment