Wracaj szybko Cyborgu
Takie małe pożegnanie.
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Idę na odwyk od kompa i netu. Ale nie łudźcie się, że mnie już nie będziecie musieli nigdy widzieć - czasem pewnie będę zaglądać do @cafe, a całkiem wrócę przed III Wrocławskimi Warsztatami Piwowarskimi.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
pragnę pożegnać wszystkich 4-cyfrowo-postowych Forumowiczów, przez chwilę będę bardzo samotny
tak, to był TEN post , następny TAKI, będzie stutysięczny- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTpragnę pożegnać wszystkich 4-cyfrowo-postowych Forumowiczów, przez chwilę będę bardzo samotny
tak, to był TEN post , następny TAKI, będzie stutysięczny2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarhI co my teraz sieroty zrobimy......Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
To jeszcze czekamy na słowa pocieszenia od cioci moderatusi. Chociaż ona też niedługo pożegna nas zwykłych śmiertelnikówLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamilChociaż ona też niedługo pożegna nas zwykłych śmiertelników
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJeżeli macie wspólnotę majątkową ze Slavoy'em, to poproście ART'a żeby wam ilość postów zsumował- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Art dziś z tej ekscytacji nie będzie mógł usnąć i będzie liczył... jeden czarny banan... dwa czarne banany... ... ... dziesięć tysięcy czarnych bananów... chrrrrrr...Ostatnia zmiana dokonana przez lzkamil; 2006-06-11, 22:36.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
panie bombowy nie zaglądałem na forum przez kilka dni to się stęskniłem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJeżeli macie wspólnotę majątkową ze Slavoy'em, to poproście ART'a żeby wam ilość postów zsumowałbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment