Takie małe pożegnanie.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kudłaty
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.09
    • 1972

Ale nabiliście postów, teraz jak ktoś zaczyna to cięzko mu będzie nadgonić czołówkę hehehe

Comment

• Shlangbaum
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2005.03
      • 5828

Pożegnanie z działem polityka i niektórymi dyskusjami ideowymi w 'Przy Piwie'

Ogłaszam na forum apolityczność mojej osoby.

Ponieważ zauważyłem, że dyskusje na forum dotyczące spraw polityki i ideologii raczej nigdy nie prowadzą do zmiany czyichś poglądów a raczej powodują niekończące się utarczki słowne pomiędzy prawicowcami/lewicowcami, liberałami/konserwatystami, homofilami/niehomofilami i tak dalej nie będę brać w nich więcej udziału. Żegnam się z działem Polityka i częścią dyskusji polityczno-ideologicznych w dziale 'Przy piwie'. Ponadto doszedł mi niedawno jeszcze jednen osobisty powód (nie będę pogłębiał tematu) dla którego chcę unikać utarczek z Szanownymi Forumowiczami.

Zatem żegnam

PS
      Pozwolę sobie niekiedy tylko zabierać głos merytoryczny w sprawach gospodarki, bo nie raz chce mnie rozerwać, jak zythum przedstawia jej stan i prostować jakieś fakty historyczne jeżeli będę miał coś naprawdę mądrego i niezbędnego do powiedznia

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23926

wreszcie
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• darko
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.06
          • 2078

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
          Ponieważ zauważyłem, że dyskusje na forum dotyczące spraw polityki i ideologii raczej nigdy nie prowadzą do zmiany czyichś poglądów
          Dlaczego wydawało Ci się, że zmienisz czyjeś poglądy polityczne?

Comment

• emes
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.08
            • 4275

Żegnam się z działem Polityka i częścią dyskusji polityczno-ideologicznych w dziale 'Przy piwie'.

PS
            Pozwolę sobie niekiedy tylko zabierać głos merytoryczny w sprawach gospodarki...
            Cóż za konsekwencja

Comment

• mluk
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2005.01
              • 778

Ponieważ zauważyłem, że dyskusje na forum dotyczące spraw polityki i ideologii raczej nigdy nie prowadzą do zmiany czyichś poglądów a raczej powodują niekończące się utarczki słowne pomiędzy prawicowcami/lewicowcami, liberałami/konserwatystami, homofilami/niehomofilami i tak dalej nie będę brać w nich więcej udziału. Żegnam się z działem Polityka i częścią dyskusji polityczno-ideologicznych w dziale 'Przy piwie'. Ponadto doszedł mi niedawno jeszcze jednen osobisty powód (nie będę pogłębiał tematu) dla którego chcę unikać utarczek z Szanownymi Forumowiczami.

Zatem żegnam

PS
              Pozwolę sobie niekiedy tylko zabierać głos merytoryczny w sprawach gospodarki, bo nie raz chce mnie rozerwać, jak zythum przedstawia jej stan i prostować jakieś fakty historyczne jeżeli będę miał coś naprawdę mądrego i niezbędnego do powiedznia
              Ale po co się przejmować? Ja z przyjemnością czytam Twoje posty i pewnie będzie mi ich brakować. Apeluję o zmianę decyzji.
              "Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin

Comment

• grzech
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.04
                • 4592

Ogłaszam czasowe zaiweszenie umieszczania mych postów we wszystkich działach. Od poniedziałku bowiem - IDĘ NA URLOP!!!

Comment

• Pinio74
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.10
                  • 3881

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech
                  Ogłaszam czasowe zaiweszenie umieszczania mych postów we wszystkich działach. Od poniedziałku bowiem - IDĘ NA URLOP!!!
                  Ja też, ja też
                  Skoro nie do zobaczenia i nie do usłyszenia, to chyba do przeczytania w sierpniu
                  BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• Qboland
                    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                    • 2006.04
                    • 242

I moja aktywność choć 'niezaniezbyt' może zmaleć bo dzisiaj udaję się na urlop do końca miesiąca.

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech
                      Spożytkuj go uczciwie, na przykład na wymyślanie genialnych i przełomowych odpiwków.

Comment

• Twilight_Alehouse
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2004.06
                        • 6310

Powodowany wrodzoną przekorą, w tym wątku oznajmiam, że niniejszym wracam na gościnne łono forum

Comment

• żąleną
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.01
                          • 13239

Twilight, chodź se skoczymy do działu odpiwkowego. CZUJĘ WENĘ.

Comment

• Twilight_Alehouse
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2004.06
                            • 6310

Kurczę, ja czuję że chce mi się spać No ale ruszaj, spróbuję za Tobą podążyć.

Comment

• kot_z_cheshire
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2005.11
                              • 2201

No i podążyli...Ich wena też
                              Młode koty mają adhd, niestety.
                              Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
                              Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
                              Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• Marcin_wc
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.09
                                • 2115

Zatem żegnam

PS
                                ART, może przedstawisz ten tekst każdemu nowemu użytkownikowi w celu bezwzględnego zgodzenia się z jego treścią. Odmowa będzie równoznaczna z brakiem możliwości zarejestrowania się na forum.

Comment

Przetwarzanie...
                                X