Ale nabiliście postów, teraz jak ktoś zaczyna to cięzko mu będzie nadgonić czołówkę hehehe
Takie małe pożegnanie.
Collapse
X
-
Pożegnanie z działem polityka i niektórymi dyskusjami ideowymi w 'Przy Piwie'
Ogłaszam na forum apolityczność mojej osoby.
Ponieważ zauważyłem, że dyskusje na forum dotyczące spraw polityki i ideologii raczej nigdy nie prowadzą do zmiany czyichś poglądów a raczej powodują niekończące się utarczki słowne pomiędzy prawicowcami/lewicowcami, liberałami/konserwatystami, homofilami/niehomofilami i tak dalej nie będę brać w nich więcej udziału. Żegnam się z działem Polityka i częścią dyskusji polityczno-ideologicznych w dziale 'Przy piwie'. Ponadto doszedł mi niedawno jeszcze jednen osobisty powód (nie będę pogłębiał tematu) dla którego chcę unikać utarczek z Szanownymi Forumowiczami.
Zatem żegnam
PS
Pozwolę sobie niekiedy tylko zabierać głos merytoryczny w sprawach gospodarki, bo nie raz chce mnie rozerwać, jak zythum przedstawia jej stan i prostować jakieś fakty historyczne jeżeli będę miał coś naprawdę mądrego i niezbędnego do powiedznia
Comment
-
-
wreszcie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPonieważ zauważyłem, że dyskusje na forum dotyczące spraw polityki i ideologii raczej nigdy nie prowadzą do zmiany czyichś poglądów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumŻegnam się z działem Polityka i częścią dyskusji polityczno-ideologicznych w dziale 'Przy piwie'.
PS
Pozwolę sobie niekiedy tylko zabierać głos merytoryczny w sprawach gospodarki...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumOgłaszam na forum apolityczność mojej osoby.
Ponieważ zauważyłem, że dyskusje na forum dotyczące spraw polityki i ideologii raczej nigdy nie prowadzą do zmiany czyichś poglądów a raczej powodują niekończące się utarczki słowne pomiędzy prawicowcami/lewicowcami, liberałami/konserwatystami, homofilami/niehomofilami i tak dalej nie będę brać w nich więcej udziału. Żegnam się z działem Polityka i częścią dyskusji polityczno-ideologicznych w dziale 'Przy piwie'. Ponadto doszedł mi niedawno jeszcze jednen osobisty powód (nie będę pogłębiał tematu) dla którego chcę unikać utarczek z Szanownymi Forumowiczami.
Zatem żegnam
PS
Pozwolę sobie niekiedy tylko zabierać głos merytoryczny w sprawach gospodarki, bo nie raz chce mnie rozerwać, jak zythum przedstawia jej stan i prostować jakieś fakty historyczne jeżeli będę miał coś naprawdę mądrego i niezbędnego do powiedznia"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechOgłaszam czasowe zaiweszenie umieszczania mych postów we wszystkich działach. Od poniedziałku bowiem - IDĘ NA URLOP!!!
Skoro nie do zobaczenia i nie do usłyszenia, to chyba do przeczytania w sierpniuBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechOgłaszam czasowe zaiweszenie umieszczania mych postów we wszystkich działach. Od poniedziałku bowiem - IDĘ NA URLOP!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumOgłaszam na forum apolityczność mojej osoby.
Zatem żegnam
PS
Pozwolę sobie niekiedy tylko zabierać głos merytoryczny w sprawach gospodarki, bo nie raz chce mnie rozerwać, jak zythum przedstawia jej stan i prostować jakieś fakty historyczne jeżeli będę miał coś naprawdę mądrego i niezbędnego do powiedznia
Comment
-
Comment