Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
Takie małe pożegnanie.
Collapse
X
-
-
-
nie bedzie mnie chwilę
Zastanawiam się czy to dobry dział na tego posta, ale przeszukałem forum i nic podobnego nie znalazłem.
Więc do rzeczy od jutra do 2/3 września nię będzie mnie na forum bo wyjeżdzam do Pragi - oczywiście po powrocie postaram się napisać jakiś raport z pobytu.
Pozdrawiam i do usłyszenia.Last edited by kishar; 2006-08-22, 22:05.
Comment
-
-
No to ja też się tymczasowo pożegnam.
Dzisiaj zaczyna się urlop i wrócę na forum i do smutnej rzeczywistości 25 września.
Mam nadzieję że sobie jakoś poradzicie(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
nie odjeżdżaj! nie zostawiaj mnie na pastwę Forumowiczów ;D- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Chyba że pojedziesz z nami. Jedno miejsce między dwoma fotelikami dziecięcymi jest wolne(_)>
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosChyba że pojedziesz z nami. Jedno miejsce między dwoma fotelikami dziecięcymi jest wolne- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
OK, to oblukam zmianę trasy przez Opole.
3 tygodnie słońca moga być?(_)>
Comment
-
-
Hurra, admin wyjeżdża. Tyle Stouta Gaba dla mnieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykHurra, admin wyjeżdża. Tyle Stouta Gaba dla mnieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Nie mów że się nie podzielisz? Obiecuję nikomu nie donieść- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Więc nadszedł czas pozegnania.... w sumie pewno krótkiego bo zakładam, że koło weekendu będę juz w nowym necie...
Jest to bardziej pożegnanie osobiste z sekcją poznańsko-puszczykowsko-wielkopolską i wogóle ze wszystkimi z którymi miewam/łem kontakt osobisty.
W środę wyjeżdżam do pracy do Belgii - legalnej, dlugoterminowej i czystej bo na szychowym stanowisku ... niestety nie w branży ale za to w piwnym raju...
Do Polski bede się zjawiał średnio raz na miesiąc, przynajmniej do czasu kiedy nie ściągnę rodzinki ( chyba żeby mi sie coś podwinęło ).
Oczywiście wracając moge przywozić wszelkie belgijskie specjały dla zainteresowanych, z tym, że raczej odbiór będzie przez potencjanie zainteresowanych Poznaniaków ( chyba ktoś taki będzie) bo łykend pobytowy będzie na rodzine poświęcony raczej głównie i wyłącznie.
Patrol piwny po Belgii zapewnę na forum rozbuduję... choć piwa raczej w galerii będą lądować bo do opisywania nie ma zdrowia.
Zatem wam wszystkim, do zobaczenia w trudno na dziś określonej przyszłości"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment