A ja bym prosił o info kto to stworzył
"... gdzieś na warszawskiej pradze
leży chłopina w wodzie
czerwona musztarda na brodzie
na głowie kapsel wbity,
a w kroczu ptaszek zbity
czas toczy się we śnie i w wodzie..."
Reszta jest równie interesująca i intrygująca. I można tego od czasu do czasu posłuchac na poznańskiej Aferze
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
A ja dziś w trakcie golenia wsłuchiwałem się w tekst "Pierwszego Klaskanego Przeboju Rubika". Uwagę mą zwróciły słowa:
- "...na pierzynie wielki wóz..."
- "...tęcza wstążki kiedy deszcz..."
I nie zapominjamy o wersie: "i buzię twą"......najbardziej ociekający seksem fragment piosenki
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
"czy to róża czy konwalia ? nie, to moje genitalia..."
albo
"nietoperze, nietoperze
czy to pająk czy to zwierze ?"
- to ostatnie było popisowym numerem w czasach liceum razem z kolegą wykonywaliśmy to w wersji trash-death-doommetalowej po spożyciu większej dawki alkoholu. Dobre bo krótkie i przejmujące
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec
Kony, ten pierwszy cytat to czego? By wyleciało mi z głowy, a tekst jest przedni
Niestety nie pamiętam teraz nazwiska tego gościa, który to napisał ale pamiętam że na światło dzienne wyciągnął go Kazik. Kiedyś dawno temu w jakimś jego felietonie w Tylko Rocku opisywał znajomość z tym gościem i z tego co pamietam korzystał z jakiejś części jego twórczości.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgiełka26
A gdzie po odbiór się zgłosić?????
Uroczyste wręczenie może się odbyć na IV Przedświątecznym Spotkaniu Wlkp. Piwowarów Domowych w grudniu br. w Poznaniu. Niestety dokładna data i miejsce są jeszcze owiane tajemnicą
Comment