Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer
Głupie/dziwne teksty piosenek
Collapse
X
-
-
-
Właśnie przed chwilą leciał nowy kawałek Lecha Janerki pt. "Rower" z - jak dla mnie - pozytywnie dziwnym tekstem.
Od razu poprawia mi humor
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoWłaśnie przed chwilą leciał nowy kawałek Lecha Janerki pt. "Rower" z - jak dla mnie - pozytywnie dziwnym tekstem.
Comment
-
-
Jednym z moich ulubionych utworów jest przebój nieznanego mi zespołu pod tytułem "Trzy mile na dobę na walcu parowym" - gdzieś około 1980 r.
Trzy mile na dobę na walcu parowym
Choc droga równiótka i prosta po bokach.
Donikąd nie jadę, po prostu walcuję
Trzy mile na dobę na walcu parowym.
Niektórzy pytają skąd jadę i po co,
gdy czasem przystanę, by napić się wody.
Więc mówię im prawdę - donikąd nie jadę,
Po prostu walcuję na walcu parowym.
ref.: Donikąd - nie znaczy, że jadę bez celu,
nie można do rzeczy podchodzić z tej strony.
Donikąd nie jadę, po prostu walcuję,
trzy mile na dobę na walcu parowym.
Comment
-
-
W dniu wczorajszym zostałem zaatakowany w radiu Afera piosenką w stylu regge, która mnie powaliła swoim tekstem. Leciała ona juz nie pierwszy raz a nadal nie znam wykonawcy i tytułu. Zapamietałem (nie dokładnie ) ostatnią wzrotkę i refren.
Idzie to jakos tak :
W Babilonie zdrada
Każą nosić jaja i wąsy
Jaja niewygodne (???)
Deformują spodnie...
Ajajaj nie mam jaj
łojojoj po co mi choj ( właśnie tak przez "o" śpiewane )Last edited by biermann; 2005-03-03, 14:33."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannW dniu wczorajszym zostałem zaatakowany w radiu Afera piosenką w stylu regge, która mnie powaliła swoim tekstem. Leciała ona juz nie pierwszy raz a nadal nie znam wykonawcy i tytułu. Zapamietałem (nie dokładnie ) ostatnią wzrotkę i refren.
Idzie to jakos tak :
W Babilonie zdrada
Każą nosić jaja i wąsy
Jaja niewygodne (???)
Deformują spodnie...
Ajajaj nie mam jaj
łojojoj po co mi choj ( właśnie tak przez "o" śpiewane )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTo zespół Kury Tymona Tymańskiego z płyty "P.O.L.O.V.I.R.U.S". Tytuł piosenki brzmi "Nie mam jaj".
To taka humorystyczna płyta"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyCzytaj wcześniejsze posty
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerTrudno mi czytać posty, które jeszcze nie są zamieszczone na forum ... Jeśli popatrzysz na godzinę umieszczenia naszych postów, to zobaczysz, że jest taka sama - 14.33 (były zamieszczane jednocześnie). Ot, taka techniczna obsuwa ...
Comment
-
Comment