celt_birofil napisał(a) A w stolicy znowu była jatka. Media Markt inny??
Blue City
a jak to znowu??
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Mega Avans. W Poznaniu na otwarcie tego sklepu w Starym Browarze też była taka promocja. Uszkodzono schody ruchome. Podobno byli tacy, co brali po 100 i więcej sztuk tego DVD.
Miałem okazję przejeżdżać koło owego marketu dwie godziny przed otwarciem. Dzikie tłumy tam się kłębiły. Potem przez cały dzień nasłuchiwałem czy nie było ofiar - ale chyba zakończyło się wszystko szczęśliwie.
O godzinie 19 autem nie szło wjechac na parking.Dobrze że obok są domy i można spokojnie zaparkować.
Co do zakupów to ludzie powariowali.Telewizory to wynosili chyba w ilościach hurtowych
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Ja mam wrażenie, że takie zachowanie to trochę przyzwyczajenia z dawnych czasów- czy się potrzebuje czy nie to się bierze bo tanio, albo można komuś sprzedać... Choć jak patrzę w TV co dzieje się na wyprzedażach wielkich sklepów z ciuchami i nie tylko np. we Francji to przecieram oczy ze zdumienia. Jak widać tzw. okazja jest dla wielu bodźcem nie do odparcia.
A co do głównego wątku to czasem robię zakupy bo taniej i wszystko w jednym miejscu no i długo otwarte, choć z wybór piwa nie jest przesadnie wielki. Tam się sprzedaje to co naprawdę schodzi, a jeśli nie zejdzie to i tak martwi się dostawca.
Moim zdaniem dobra rzecz na duże zakupy n.p.raz w tygodniu.
Można wybierać,przebierać,"pomacać"...i zastanowić się nad zakupami,
przy okazji poznać nowości piwne.Z ewentualną reklamacją towaru nie
mam problemu.Zazwyczaj korzystam z promocji które mnie interesują...
kiszot napisał(a) O godzinie 19 autem nie szło wjechac na parking.Dobrze że obok są domy i można spokojnie zaparkować.
Co do zakupów to ludzie powariowali.Telewizory to wynosili chyba w ilościach hurtowych
Hurtowo się nie dało. Co chwila była podawana informacja, że można zakupić po jednym egzemplarzu, rzeczy w promocyjnych cenach.
Dla mnie drobnego sklepikarza ,jak słyszę w TV że powstaje hiper i będą nowe miejsca pracy to słabo mi się robi na głupotę Polaków. Bardzo często lubimy brać za przykład zachodni świat , a tam wprowadzane są ustawy anty hiperom
Comment