Oby nigdy więcej........
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Oby nigdy więcej........
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plTagi: brak
-
-
Uprzedzając dość popularną na forum prośbę o unikanie zamieszczania linków do tekstów, które za czas jakiś znikną, wklejam
Barmanka rzuciła kuflem piwa w klientkę
"Dziennik Polski": Barmanka rzuciła kuflem pełnym piwa w klientkę. Tak właśnie została potraktowana dziewczyna w lokalu przy pl. Szczepańskim w Krakowie.
Grupka studentów spędzała czas w pubie. Było przed pierwszą w nocy, gdy jedna z dziewcząt podeszła do baru po piwo. Jak twierdzi, nikt przez długi czas nie chciał jej obsłużyć - pisze dziennik.
Pomiędzy studentką a barmanką doszło do scysji. W pewnym momencie pracownica baru rzuciła kuflem w twarz dziewczyny.
Ranna zalała się krwią i, jak przyznaje, nie bardzo pamięta, co się potem działo. Jej koledzy natychmiast wezwali policję.
W tej sprawie prowadzone jest postępowanie. Sprawczyni może grozić kara od trzech miesięcy do 5 lat pozbawienia wolności.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
-
-
używajcie wyszukiwarki browaru przed zamieszczaniem takich rzeczy. to już było.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment